Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millie48

ile razy przeciętnie uprawiacie sex

Polecane posty

Gość kuparka
ddddddddduuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! SSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak powinno być!!!:)

Gość bzyk bzyk
a wiec ja tylko wtedy gdy sie z kims umowie z http://www.erolife.pl wiec to zalezy - staram sie jak najczesciej:)

O kurcze, mój to już dawno by po czymś takim oberwał. Nie to znaczy nie, i koniec kropka. U nas seks wypada tak mniej więcej raz na kilka miesięcy, z racji tego, że ja nie mam kompletnie ochoty. Mąż oczywiście chciałby nawet i po kilka razy dziennie, ale że ja nie chcę, to wygląda to tak jak wygląda.

No mniej więcej jak twój mąż- z 2x dziennie conajmniej, ale nie po 2 h, raczej kolo 1h, a rano to taki szybki numerek zwykle przed pracą. Ale za to w sobotę, lub niedzielę- co tydzień mamy SWÓJ dzień i wtedy się seximy praktycznie cały dzień :) mrrrr I like it :)

princeska powinnaś siebie raczej deska.....sex na kilka miesięcy i wystarczy.....żałosne boże chroń mnie przed takimi

Gość afi01
to ile razy>??

ja nie mam męża ale mój facet też może nie schodzić ze mnie lubię seks i mi to odpowiada nie zawsze mam orgazmy lubię dochodzić raz na kilka dni wówczas mam super odlot ale sam stosunek jest bardzo przyjemny szczególnie jak mój facet ma z tego przyjemność satysfakcję Porozmawiaj z nim że dwie godziny to za długo dla ciebie ale szybki numerek nawet kilka razy dziennie jest fajny

Gość max 19523
ile sie da

A co ja mam powiedzieć, skoro mój nie chce w ogóle. Seks jest raz na miesiąc albo rzadziej. Mogę Ci tylko pozazdrościć, ciesz się, że pociągasz męża. Wiesz jak ja się czuję? Jaka sflustrowana chodzę, bo nie pociągam swojego męża? A mam 23 lata, jestem taka normalna, ani ładna ani brzydka, ani gruba ani chuda. I o co chodzi. Ja Ci wręcz zazdroszczę, moja sytuacja to dopiero kanał....:(

Gość KOTEK 58
z racji tego że nie mieszkam ze swoja dziewczyna a widujemy się prawie codziennie to kochamy się tak raz na miesiąc no czasami to nawet dwa razy.

Gość zboczony/a
ja ze swoim chłopakiem robimy to 4 razy dziennie ale czasem raz nie ma tu okreslenia

Gość Zimna jak lód
1x

Gość róźe na górze i fiołek też
z partnerem mamy po 21 lat, jesteśmy razem 2 i pół roku, widzimy się co dzień, seks: średnio 6 razy w miesiącu

Gość EwaO
3 - 4 razy w tygodniu bo jak spać to spać a jak się kochać to do syta. Zwykle 2 razy, drugi raz trwa znacznie dłużej niż pierwszy i zajmuje to w sumie nieco ponad godzinę. A w weekendy od śniadania do obiadu :-)

Gość Ja......
" z partnerem mamy po 21 lat, jesteśmy razem 2 i pół roku, widzimy się co dzień, seks: średnio 6 razy w miesiącu" O matko... :o

Gość adonim
dla tych co maja problemy jezeli chodzi o sprawy lozkowe badz chca poprawic swoje doznania poleacm http://mistrzseksu.pl/ Darmowemy Kursow, Jak zostać 'Mistrzem Seksu'

Gość matacz ,,,..,,,,
47 lat sex codziennie dzien w dzien ! nawet czasem z 2 -3 razy dziennie sie trafi .

Gość jakajapieknajestemszok
No dobra matacz, sprecyujmy, sekx z 1 partnerem?/ :P:P My po 14 latach prawie codziennie, jak długo zależy, czasem chwilka czasem długo. i z rana i z wieczora odpowiednia każda pora ;)

Gość siarkaa
mój mąż pracuje na wyjazdach więc więcej go nie ma niż jest, także codziennie nie możemy, ale dla dziewczyn które narzekają na brak sexu polecam ich facetom zajrzeć na stronę http://www.mistrzseksu.pl/ jest tam darmowy kurs który pozwala zwiększyć potencje.

Gość kochanka policjanta
mój rekord to 6 razy w ciągu 12 godzin... BOSKO

Gość niezaspokojona koteczka @
tysionc tszysta sto czteryzta :D

Gość stary nick wereda
nie uprawiam sexu..