Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millie48

ile razy przeciętnie uprawiacie sex

Polecane posty

Gość mężczyzna ok
„Miłość bez lęku" - www.youtube.com/watch?v=cbm562AnMdo

Gość O co tu chodzi ?
,,Biorę tabletki i nie mam okresu" !!!!!!!! Drogie panie, jakiś dzieciak was podpuścił, żeby się popodniecać.

Ja to ogónie z moim męszczyzną moge uprawiać sex nawet 7 razy dziennie a i nawet zdarzało sie 10 ;p godzine musialam odczekac lecz nie bardzo chciałam ;) ale jak jest w dobrym chumorze to mozemy co godzine uprawiac sex :D

Gość Helio33
Erotomanka to masz bardzo pasujący nick skoro jest tak jak piszesz :) zazdroszczę :) Twój to prawdziwy mistrz seksu :)

Gość wdwdwd
no to super!!!, bo dla mojej kochanej żoneczki ras na miesiąc to stanowczo jest za dużo .RATUJCIE co mam Robić

Gość kmlizak
wygoń niech się powłóczy z tydzień i wtedy będzie chciała więcej i częściej

Gość kh8tfcvygbuhiko
a w tym roku z moim 5 razy...dlaczego tak sie dziwnie ludzie lacza w pary...chyba w takiej sytuaci zdrada usprawiedliwiona,co?

Z moim mezem wczesniej to bylo raz na 2-3 miesiace okolo 8 minut , trwalo to moze ze cztery ostatnie lata , rozwod wisial na wlosku z tego powodu ale jakos sie powoli z tego podnosimy bo oboje bardzo chcemy i teraz doszlismy do 2-3 razy w miesiacu seks okolo godziny

Gość gość
nie lubie sexu

Gość gość
od dwóch miesięcy seksu nie uprawiam :(

Gość gość
uprawiac to mozna ogrod,pole itp. sex to akt milosny i trzeba go przezywac....

Gość gość
widuje się dwa razy w tygodniu i robimy to 4 razy na tydzień ;)

Gość dojrzałybis
Jestem prawie 30 lat w związku, (po ślubie 29 lat) i dzięki Bogu (o ile można w to Boga mieszać:) ) średnio "rozrabiamy" 3-5 razy w tygodniu. Więc wynika z tego, że było " tegotakiego" ponad 6000 razy! Nie wiem jak ja to wytrzymałem:), no sorry , jak ON to wytrzymał. A jak Ona to wytrzymała????? I jeszcze jedno. Mam nadzieję, żę tak dalej będzie :)

Gość gość
W sumie ciężko uogólnić ale po kilku latach związku zazwyczaj codziennie, co drugi dzień. Czasem mamy kilkudniowe przerwy ale zawsze nadrabiamy w weekendy. Jesteśmy bardzo zgrani i zupełnie się nie pojawiło u nas znużenie sobą. Wprowadzamy ciągle coś nowego, ale nie z potrzeby urozmaicania, tylko lubimy odkrywać wspólnie rzeczy, które sprawiają nam przyjemność.

Gość Hugon
co to znaczy 'uprawiać seks'? masz na myśli rypanko? ja muszę dwa razy na dzień... często trzy, cztery zdarza się, że i z dziewięć (sorry, ja nie liczę, to sprawka onej :) )

Gość gość
Ja z braku stałej partnerki korzystam z sex telefonu, to lepsze jak samemu walić konia, laski na http://sex-rozmowy.pl/ są świetne ale uwaga - można się uzależnić!

Gość gośćlolo1976
Z mężem ci źle i za dlugo,ale jakby się trafiło z jakimś przystojniakiem w pracy albo na mieście to byś du..pe od razu wystawiła i nie marudziła że jesteś zmęczona. Takie z was kochane żonki.

Gość gość
Witam mój mąż zmuszał mnie do sexu 3-6 razu dziennie,nie miałam siły wstać z łóżka ,byłam pijana, koleżanka poradziła bym dawała mu ile chce i robiła mu loda co chwila ,wytrzymał 3 dni członek mu spuchł bolał go a ja go zmuszałam w śnie robiłam mu loda spuścił się ze 30razy mam teraz normalnie 3-5 razy w tygodniu jest super.