Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelka ja

Problem wyniki, matura, kod, hasło

Polecane posty

Gość ewelka ja

Jak wpisuje swój kod to raz wyskakuje mi tak: Nieprawidłowy użytkownik. Użytkownik o tym identyfikatorze nie może być zalogowany do systemu, bądź też nie jest w nim zarejestrowany. a raz tak: Błędne logowanie. Podane w trakcie logowania dane nie są prawidłowe. Proszę spróbować ponownie. Wcześniej logowałam się normalnie na te hasło a teraz od jakiś 4 dni nie mogę bo na zmianę wyskakują mi te komunikaty :(

Gość ewelka ja
nikt tak nie miał?

Gość to mozna juz sprawdzac wyniki
???

Ja dzis sprawdzałam na obiegu, ale są prace techniczne :P Dzis po północy będą... Boooje się...

Gość ewelka ja
nie jeszcze chyba nie ale tak czy siak nie mogę bo to mi wyskakuje już jakies 4 dni ;/ wcześniej normalnie było a teraz coś sie pochrzaniło ;/

Gość ewelka ja
matury nie zdałaś na pewno - czepiać się nie masz czego? hasło wpisuje poprawnie i pesel też.

Gość ewelka ja
Szanowni Państwo, W dniu dzisiejszym (29.06.), w związku z prowadzonymi pracami technicznymi, system OBIEG będzie nieczynny w godzinach 11:00 - 19:00. Za utrudnienia przepraszamy, Administracja ja jak dostałam kod 25 maja to logowałam się bez problemu.

Gość asderiosa
Jak wyniki moga byc wczesniej niz przed 30 czerwca ? Przeciez 30 czerwca mozna odbierac wyniki w szkolach, wiec w internecie tez powinny sie wtedy pojawic.

Gość ewelka ja
Przecież nikt tu nie piszę, że są wyniki ;>

No można, można :) Ale nie wszyscy. Na pewno Ci pod cke krakow. Wielkopolska na przykład chyba nie... W tamtym roku były 2 dni wcześniej na OBIEGU niż w szkołach.

Gość ewelka ja
"A co do pytania to z doświadczenia lat poprzednich: to w tej chwili jest taki tłok, że szpilki nie mozna wcisnąć i stąd masz takie komunikaty - maszyny się przegrzewają." Hmmm no nie wiem nie wiem ... zobaczę jutro

Gość ewelka ja
no i cio?

Gość orencz pierwsza klasa
czytalam dzis, ze jak ktos nie zdal matury, nie bedzie mogl sie zalogowac.

Gość ewelka ja
gdzie czytalas to?

Gość Lady__17
Hej ;P Mnie też Twój stres się udziela, bo mój chłopak czeka na wyniki matury. A to, że nie możesz zalogować się do systemu, to normalne. Wszyscy chcą wejść i brakuje dla Ciebie miejsca ;] A tak na poważnie, to po prostu zbyt wielu ludzi w danym momencie chce się zalogować i stąd problem. I nie ma on nic wspólnego z hasłem, czy loginem.

Gość akukuu
nie stresuj sie.. pierdoli ktos glupoty:/

Gość ewelka ja
tylko hmm to jest najciekawsze, ze jak było zalogowanych 200 osób to też nie mogłam się zalogować ;/ a hasło kiedyś wpisywałam to bez problemu ale to w maju było. Na pewno wpisuje poprawnie. Nie wiem może macie racje.. jej ale sie boje ...

Gość orencz pierwsza klasa
czytalam na wp, ale nie moge znaezc tego artykulu, tam zmieniaja str gl co pare godzin Poszukaj, albo wpisz w googla. nie sciemniam.

Gość Pwlitko2
czego pierdolisz takie głupoty, ja oblałem w tamtym roku i jakos widziałem swoje wyniki na OBIEGU! A w tym sie nic nie zmienilo.

Gość sonda kafeteryjna start
ok, wiecie lepiej, spoko.

Gość Agamooooon
czy ktos poda link gdzi sie zalogowac ?