Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaa191919

celulit

Polecane posty

Gość magdaa191919
a co robisz? ja w tym czasie skocze do łązienki a ty napisz a pozniej ja ci napisze:)

Gość .........trutka.............

Gość magdaa191919
ja zacztnam 3 opakownie tabletek cellasene ...jezdze na rowerze..pije wode ,jem owoce warzywa :/ograniczam tłuste rzeczy i codziennie masuje się lodowatą z szorstką szczotką :/ i dupaaaaaa

Gość magdaa191919
a jaka jest dobra?

to zacznij jesc tluste bo jak pokazuja badania tkanka tluszczowa odklada sie z cukrow.tluszcz jest potrzebny czlowiekowi.cukry sa sprawcami wszystkich chorob i otylosci.

Gość ghjgjhj
odradzam biegi, tak cellulit mozesz zwalczac nawet 50 lat... nie patrz na nogi pilkarzy czy olimpijczyków bo oni robia wiecej cwiczen wzmacniajacych miesnie niz samego biegania, wiec polecam rowerek, z punktu medycznego i zdrowotnego jest to razem z szybkim chodem nr 1 w zwalczaniu tego paskudztwa, a biegi nie dosc ze obciazaja stawy (mozesz miec z nimi duze problemy a jest to zajebisty bol), nie sprawiaja ze nogi sa ladne to obciazaja serce i pozniej inne organy, bo jak sie biega trzeba BARDZO dobrze sie odzywiac a jak nie to mozg zacznie zabierac białko z serca a potem z innych narzadow...

Ja tam nie widzę za dużo cellulitu u tej pani,raczej minimalnie.Swoją drogą ma zajebista figurę ❤️ Ja mam 20 lat i dużo wiekszy :o najgorsze jest to,że pojawił się w okresie dojrzewania,tam samo jak rozstepy,no i żyje z tym gównem do dziś :|

Gość 6969696969
a ten link jest z wirusem duuuuupooooo