Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horror lady from outer space

Ludzie pomóżcie!!!W środę ma być u nas jakis obraz matki boskiej....

Polecane posty

co to wogóle jest???Podobno to będzie stało u nas 24 h i zjedzie się mój brat z rodzIną żeby się przy tym modlić!!!! a ja jestem niewierząca w dodatku w złych stosunkach z bratem!!! CO ROBIĆ???

Wlamujesz sie tam gdzie on w tejchwili jest kradniesz ten obraz, i gitara . Niema obrazu niema modlitew i niema brata.

tak jasne, teraz jest u sąsiadów.kurwa kto wymysla takie ceregiele??????????po co to????

Gość .........trutka.............

Gość edhearh
ło kurde masakra. zlatuje sie rodzina i sasiedzi, stawia sie taki obraz na sstole, pieknie przybiera kwiatami i wszyscy przed nim klecza i klapia modliwwy razem. najwieksza masakra swiata, przechodzilam przez to za dziecka, wpolczuje. ulotnij sie z chaty jak mozesz.

możesz być niewierząca, ale w Matkę Boską, wierzą nawet ci , którzy w nic nie wierzą, tak jak ja.....

Gość no tez przez to przechodziłam
za dziecka... kurde mialam jakies 9 lat a juz wiedzialam ze to jakis cyrk..no masakra ale w sumie dawno go nei bylo..ciekawe czemu. to co roku lazi czy jak?

muszę znaleźć pretekst żeby wynieść się z chaty.Bmblondyn ze mną jest tak, że oficjalnie jestem niewierząca jednak wierzę w Boga ale nie takiego chrześcijańskiego.Dla mnie religia zabija wiarę i nie będę czcić żadnych obrazów.Poza tym katolicy też tego nie pwoinni robić bo przecież jest powiedziane "nie bedziesz czcić cudzych Bogów przede mną" więc dlaczego modlą się do świętych???

u mnie jest to pierwszy raz i chooj mnie obchodzi czy się ktoś pogniewa czy nie.W domu mnie nie będzie

Gość frufru
jaki Ty masz problem, zanocuj u przyjaciółki i bedziesz miec z bańki.

Gość .........trutka.............

taa jasne tylko wszystkie przyjaciółki ulotniły już się na wakacje a ja wyjeżdżam dopiero w piątek cholera!!!

Gość no tez przez to przechodziłam
no tak...w matke boska wierze i w jezusa tez. ze on byl a ona go urodzila. chodzil i ludziom kit wciskal. i to skutecznie bo do tej pory ludzie w to wierza i ida jak cieleta...;/ ehh, ale dla mnie to drazliwy temat i wole na niego nie wchodzic bo zaraz sie denerwuje ze ludzie moga byc tacy slepi wiem ze moze kogos w tym momencie obrazam ale dla mnie to jest pic na wode fotomontaz i zaden racjonalnie myslacy czlowiek w to nie wierzy..zycie po smierci...litosci! tam nic nie ma umierasz i juz. bajka sie konczy

ja wierzę w to, że Bóg jest w każdym z nas i nie potrzebuję żadnych świętych miejsc by go czcić.Mogę rozmawiać z nim wszędzie dlatego kościołowi mówię nie.Za dużo kłamstw.Nawet Biblia nie jest taka jak powinna być, oczywiście że Biblia jest zbiorem ksiąg "kanonicznych" czyli tych które zostały dopuszczone na soborach, resztę nazywa się apokryfami. Tu nie ma wiele do tłumaczenia: logicznie wybrali te które były najwygodniejsze.