Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tsh niskie

jak zawiązac chłopczykowi chustkę na głowie?

Polecane posty

Gość tsh niskie

czy mozna uzyc ich jako apaszka na wiosnę pod szyjkę? czy musi byc typowo męska , bo ja mam kilka w kwiatki i kółeczka. Pomyslałam ze na główkę tez mozna mu zakładac np ala pirat. macie zdjęcia może jak taki maluch wygląda?

Gość tsh niskie
oj..a dlaczegoby nie? widze przez okna chłopców w rózowo czerwonych apaszkach i w sumie gdyby nie ten róż moze bym nie zauwazyła, ale taka apaszka się przydaje na wiosnę. No moze faktycznie ta rózowa się nie przyda, ale na głowę załozyć mozna z innego koloru i związac tak jak piraci.

Gość tsh niskie
no i co z tego? wyrośnie zlalek. dziewczynki graja w piłke i co sa chłopczycami? niekoniecznie- wyrosną z tego. czemu nabijasz się z dzieci?

ja synowi wiąze chustkę. wygląda nadal jak chłopiec. tylko chustkę nie w kwiatki a w traktory i autobusy:)

Ja też synkowi wiążę chustkę,ale tak samo jak poprzedniczka jest to chustka w autka.

Gość a co to za problem
a nie mozesz mu kupic np. zielonej czy niebieskiej albo granatowej chusty? ile taka chusta kosztuje 10zl? w kwiatuszki i koleczka to juz jest przesada...ja rozumiem ze to dziecko ale dziecko tez swoja godnosc ma...zrobicie sobie zdjecia jak on bedzie mial glowe obwiazana szmatką mamy w kwiatuszki i zostanie to z nim na cale zycie bo jeszcze nie daj boze kiedys to zobaczy.... Pamietaj ze jak zakladasz synkowi a glowe chuste w kwiatki to sukienka ktora mu zalozysz powinna byc w tym samym stylu no i koniecznie rozowe rajstopki.....(tak to była ironia)

kwiatki też bym odpuściła, kółka, to zależy. Ale raczej takie typowo dziewczęce wzory darowałabym/tak samo tkaniny, np. żadnej błyszczacej.

Gość tsh niskie
10 zł za chustkę? ja za tyle to zastanawiam się czy bluzkę na allegro kupic, a chustkę? mam kilka w kwiatki, kółka i w takich maluszka będę ubierała póki mały, a jak podrosnie to wiadomo ze się kupi w autka. Pozatym reszta ubrań jest typowo męska , ...

Gość tsh niskie
ale zaraz bo ja nie założe mu na głowe tej rózowej czy w drobne kwiatuszki- to tylko jako apaszka na wiosne do kurtki. Na głowe mam 2 większe nieco brąz i zieleń w takie wzory z jasnych jakby kwiatów. No ale z daleka one wyglądaja jak figury geometryczne. No wiadomo ze rózowej nie załozyłabym na głowę, ale pod szyjkę...

ja nie ubieram synka w nic dziewczęcego. Chłopak to chłopak-od małego. Później to już przyzwyczajenie zostanie i 10latkowi eż kupisz w kwiatki:)

Fakt nie musi myc w autka,byle nie w kwiatki,może byc nawet jednokolorowa i idzie je kupic za 3 lub 5 zł.

Gość a co to za problem
żal mi Twojego synka....poza tym jak Ty taka oszczedna jestes to na cholere sobie kupujesz tyle roznych apaszek a synkowi zalujesz na jedna pozadna bandamke.....zalosne....i jeszcze pod szyje do kurteczki mu chcesz zakladac chusteczke rozowa w kwiatki.... Czy Ty sobie nie zdajesz sprawy ze to chlopiec nie dziewczynka? ja rozumiem ze pewnie bardzo chcialas miec coreczke robic jej warkocze ubierac w rozowe ciuszki kwiatuszki i duperelki ale masz SYNA i nie rob mu od malego sieczki w glowie bo jak dorosnie bedzie transwestytą i zobaczysz syncia w sukiencke na szpilce wymalowanego jak baba....Ty juz teraz mu zaburzasz jego tozsamosc płciową....

chustka w \"męskie\" wzorki i kolory - jak najbardziej tak! Można co najwyżej ten wyjący róg schować z tyłu głowy i zawiązać jak bandanę.

Gość wiaderrko
transwestytą to od razu nie zostanie, ale inne dzieci będa sie z niego smiać - wiec albo musisz go wychowac na twardziela, który ma to w dupie, ze ktos sie z niego śmieje, a jak ten ktos przesadzi, to dostanie po ryju - albo wpasuj dziecko w "obowiazujący" model, żeby nie cierpiało

to moze wydać się niektórym dziwne ale od rózowej chustki do transwestytyzmu nie jest wcale tak daleka droga:)

Gość gość
Zacząłem czytać ten wątek i wymiękłem, gdy przeczytałem, że dziecko też ma swoją godność, dlatego chłopcu nie można wiązać na głowie chusty w kwiatki albo różowej - BUAHAHAHAHAHAHA! W Polsce jednak mieszka masa psychicznych ludzi :D.