Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nijaka formalność

Powiemwam że zauwazylam ze gimnazjalisci są ladniejsci niz pare lat temu..

Polecane posty

Gość Nijaka formalność

I gimnazjalistki i gimnazjalisci są o wiele ladniejsi od ludzi którzy konczyli szkole pare lat wczesniej, Zauwazylam to na naszej klasie- dziewczyny maja piekne, lsniące, dlugie włosy, i kształty o wiele ładniejsze od dziewczyn które maja teraz po 25 lat. Jakos ta mlodziez dojrzalsza i ladniejsza.

Gość hih9
moze i sa ladniejsci ale to tylko dlatego ze kiedys gimnazjalistki sie nie malowaly i nie farbowaly sobie wlosow :O

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kapitalizm, panie, kapitalizm mają pieniądze to i lepiej wyglądają :) nawet badania to potwierdzają 🖐️

Gość ZeszytDoMatematyki
Jak ja widzę te gimnazjalistki, to z jednej strony mi ich żal, bo tyle tapety, to mój tatuś nakładał na moje ściany w pokoju ile taka jedna ma na twarzy :P, ale z drugiej strony można wpaść w kompleksy, bo niektóre z nich są naprawdę śliczne.

Gość ktossssia
teraz bardziej się postarzają- maluja włosy, twarz, chodzą na solarium- fakt ładnie, tylko jestem ciekawa jak beda wyglądały za klika lat :)

Gość wiaderrko
to fakt, że młodziez dziś efektowniej wygląda niż za moich czasów Moim zdaniem czasy po prostu sa inne. 15 lat temu nie bardzo bylo co kupic - i gdzie. Moda z zachodu moze i przychodziła, ale nie wystarczyło pójść do galerii handlowej, zdjąć z wieszaka i zapłacić. Bo galerii handlowych NIE BYŁO :P

Gość dadalala
ja pamiętam jak to było za moich czasów w gimnazjum :) - bo jestem z rocznika, który jako pierwszy poszedł do gimnazjum, i powiem Wam, że wtedy nie było tak jak jest teraz, nikt się nie wyróżniał tzn. nie można było farbować włosów, malować się, mieć tatuaży... a teraz??!! przed zakończeniem roku pojechałam odebrać mojego szwagra, który był w 3 klasie gimnazjum iiiiiii poczułam się dziwnie wchodząc do mojej byłej szkoły. te dzieciaki patrzyły na mnie jak na jakiegoś kosmitę, a to chyba dlatego że nie jestem EMO :D:D:D:D:D:D:D:D:D heheh żenada :P

Gość Pytanie całkie erio
Są wiekze bo w jedzeniu jest wiecej chemii/

Gość wiaderrko
Jak przechodzę koło swojego liceum, to - zwłaszcza w lecie - wysypują się te wszystkie dziewczyny, fryzury prosto od fryzjera, ubrane jak z żurnala, śliczne, zadbane. Moze i z tapetą, ale nie jakoś przesadnie. Moje kolezanki i ja - chodziłysmy jak drapichrusty, w pierwszej klasie LO obowiazkowo dresik :P Potem jakieś tam bluzy, dżinsy takie jakie byly - w tych nielicznych sklepach albo na bazarach. Włosy podcinała mama, no czasem ktoś zaszalał i zrobił sobie trwałą :P Np. mokrą włoszkę ;)

Gość Usteczka babrie
Dokladnie tak. Dziewczyny wygladaja jakby dopiero co wyszly z sesji zdjeciowej. Bardzo ladne, ladny makijaz, piekne wlosy. Ja glownie zazdroszcze tych pieknych wlosow, bo sama mam brzydkie.

Gość antygim
może i gimnazjaliści są bardziej zadbani ale przez to głupsi bo zamiast czytać książki i interesować się światem to siedza na kafeterii zadajac prymitywne pytania i krytykując ludzi bez pojecia zupelnie... dramat....

Gość antygim
poza tym dawniej jak człowiek konczyl szkole podstawową to mial 15 lat i dopiero szedl do liceum z poczuciem ze zaczyna wkraczać powoli w wiek doroslosci, a teraz gówniarze kończący podstawówke ida do gimnazjum majac jakies 13 lat i wydaje im sie ze sa dorosli i cały swiat moze im skoczyć

Gość dzamniorka
Szkoda tylko, ze sa coraz glupsi mimo iz program w szkole jest bardzo okrojony, a matura prostsza niz kiedys.