Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematka w kropce

czy zaproponować drugie spotkanie?

Polecane posty

Gość dylematka w kropce

Jak myślicie dziewczyny czy powinnam zaproponować, czy zasugerować kolejne spotkanie? Poznałam faceta - wiem, że on na poważnie szuka kobiety (mamy swoje latka ;) ) Moja koleżanka dała mu mój nr gg bo bardzo spodobałam mu się na zdjęciu. Gadaliśmy na gg potem przez tel i potem po ok 3 dniach spotkaliśmy się. Po spotkaniu pisał mi smski, że mu się podobam itp. Od czasu pierwszego spotkania codziennie piszemy smsy lub na gg i tak już ponad 2 tygodnie. Ja się zastanawiam co dalej? On mi pisze, że jestem fajna, że mnie polubił, że jestem kobieca, ładna itp., wysyła smski na dobranoc ... ale nie proponuje kolejnego spotkania(?) Ja tego nie rozumiem. Czy on czeka, aż ja coś zaproponuję? Zawsze byłam przekonana, że na początku znajomości to facet powinien wychodzić z inicjatywą spotkań. Czy ja powinnam zaproponować kolejne spotkanie? Nie chcę wyjść na desperatkę. Zależy mi raczej na poważnym związku niż przelotnej znajomości.

w takiej sytuacji bez problemów zaproponowałabym drugie spotkanie. Przecież wyraźnie Cię adoruje, więc w czym problem :)

Gość nnnnnnnnnnn
cipa a nie facet

myślę, że nie powinnaś się narzucać, to on powinien wyjść z inicjatywą. Poczekaj jeszcze trochę, być może on w końcu zaproponuje spotkanie, skoro caly czas utrzymuje z Tobą kontakt. Pamiętaj, że faceci to zdobywcy i jesli za szybko pokazesz mu, że Ci zależy, to Cię oleje.

biorąc pod uwagę to, w jaki sposób do niej pisze, już mozna spokojnie powiedzieć, że facet wychodzi z wyraźną inicjatywą. Inicjatywa, to nie tylko propozycja spotkania przecież

Gość dylematka w kropce
Szkoda, ze nie ma jednoznacznej odpowiedzi ;) Zdaję sobie sprawę z tego co tu obie napisałyście dziewczyny i dlatego mam dylemat. Bo facet to zdobywca, ale też człowiek ;) i może czeka na moją inicjatywę ...chociaż na początku nie miał tego typu problemów - wybłagał od jednej mojej koleżanki mój nr gg i dzwonił do jeszcze jednej i o mnie pytał, a teraz jakoś przystopował

Gość dylematka w kropce
Jakoś już się przyzwyczaiłam, że to On wychodzi ze zdecydowaną inicjatywą ...i sam nie wiem

"Jakoś już się przyzwyczaiłam, że to On wychodzi ze zdecydowaną inicjatywą" jesli zbyt długo to będzie jednostronne, to mu sie w końcu znudzi. Kazdy lubi widzieć, że druga osoba równie z o niego zabiega, faceci też

Gość smerfetka_21
ja mam podobną sytuację. Nie wiem czy teraz ja powinnam zaproponować kolejne spotkanie. Poznalismy się z chłopakiem na imprezie i zaczęliśmy ze soba pisać> on zaproponował spotkanie ale to ja wyprałam miejsce. Ogólnie na randce wydawał się być bardzo mną zainteresowany. Po niej dalej utrzymujemy kontakt. Tylko że od samego początku nasz kontakt polega na tym że nie piszemy ze soba ciągle tylko co jakiś czas. Ale kontakt cały czas jest. I nie wiem czy powinnam czekać aż on wyjdzie z inicjatywą kolejnego spotkania czy może sama coś zaproponować. Z góry dzięki za radę.