Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze jak mi zle

ciagle placzenic mi sie w zyciu nie udaje

Polecane posty

Gość boze jak mi zle

zero faceta, powaznego zwiazku, seksu, milosci, pracy znajomych nic, :( mam 26 lat i nic nie mam jestem zalamana ostatnie dnie ciagle placze non stop nie wiem co mi jest,....no i dow sie ze facet w ktorym bylam i nadal jestem zakochana sie ozenil....:( zle mi.....

Gość gaba ryty
no i co?

Gość 089
przede wszystkim ochłoń. Napewno to , że się ożenił boli Cię dlatego, że Ty nie masz nikogo mimo swego wieku, a on ma i przysiągł jej , że z nią bedzie "do końca ich dni"... ale poczekaj, badz uwazna. Widocznie to nie Twoj czas. Poza tym z jakiegos powodu się rozstaliście no nie? widać nie Tobie on pisany. Co do pracy to jak się bardzo chce to się znajdzie, znam osoby po gimnazjum a jakoś mają pracę.

Gość ale co sie przejmujesz
ja tak mialam kiedys ,czesto, ale zaczelam sobie wyobrazac ze jest ok, wychodzic do ludzi, zmieniac nastawienie i co za tym idzie uwierzylam w to ze mi sie cos w koncu uda. i co? mam teraz prace, narzeczonego,wlasne mieskzanie i choc bywaja problemy to i tak nie jest najgorzej

Gość boze jak mi zle
nie wiem co sie ze man dzieje calymidniami rycze nie moge spac mam 26 i jestem sama i moze juz nigdy z nikim nie bede:( wiem ze komus moze to wydac sie glupie ale tak bardzo mi tego brakuje ze wariuje juz..zaczynam sie bac ze nie jestem zdolna do milosci😭

Gość ale co sie przejmujesz
jak sobie nie poradzisz z tym uczuciem w ciagu kilku tygodni to idz do psychologa,serio mowie,szkoda zycia,moze ktos inny wskaze ci jasniejsze strony zycia,bo to wyglada na depresje

Gość 089
wiesz co wejdz sobie na czata i sobie z facetami pogadaj. Albo wyjdz gdzies z jakaś znajomą. Od razu Ci bedzie lepeij.

Gość boze jak mi zle
ja z nim nie bylam, wiem ze to chore ale bylam 2 lata w nim zakochana glupia sie ludzilam durna baba ze mnie, nie?

Gość 089
no to fakt. Wiec do siebie miej pretensje;) on Cię nie kocha i nie kochał;) ponizasz się przed nim strasznie w ten sposob. Znajdz sobie chlopa co Cie pokocha i z nim szalej, nie pytaj co dalej :P

Gość boze jak mi zle
zeby to bylo taie proste tyle ze ja nie umiem sie odkochac

Gość 089
to po co ten topik zalożyłas? zeby Ci napisac, ze on zone kopnie w tylek i z obraczka przyleci do Ciebie? jak nie zamierzasz sie odkochac i nic w tym kierunku nie masz zamiaru robic to placz dalej .

Gość boze jak mi zle
nie! wiem ze jej nie kopnie i nie przybiegnie chcialam sie tylko wyzalic nic wiecej zwyczajnie zle mi z tym...nie umiem sobie w tym poradzic

Gość 089
ael z czego chcesz się zalic? ze nie chce Ci się szukać pracy? (bo jak chcesz to znajdziesz, nawet w biblii o tym mowa), albo ze kochasz faceta ktory od zawsze mial Cie gdzies, a niedawno się ożenił i Ci przykro? no daj spokoj, masz tyle lat a sie zachowujesz jak zdesperowana 15-latka ktora placze bo mama jej nie kupi bluzki takiej co ma kolezanka . Trochę honoru i wiary w siebie.

Gość zodiakalna waga
oj uwazaj 089z praca teraz nie jest tak latwo\ a co do faceta co masz prawo tak sie czuc a Ty )89 wykaz odrobine zrozumienia jak czlowiek kocha to wiadomo ze mu przykro kiedy ta osoba wiaze sie z inna