Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierogowa debiutantka

ciasto na pierogi- pomóżcie

Polecane posty

Gość pierogowa debiutantka

Pytanie brzmi następująco: czy wyjdzie mi ciasto na pierogi z mąki pełnoziarnistej?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość OMGoodness
a tortowa być nie może? ja robię z tortowej + jajko + trochę wody :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no właśnie mam tylko
pełnoziarnistą. Już zaczęłam, więc sama Wam powiem czy wyszło...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rejja
może być pełnoziarnista, dolej cieplej wody, pierogi będą bardziej sprężyste

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zrobiłam w połowie ze zwykłej
a w polowie z pełnoziarnistej i wyszly zajebiste! Dodałam ciepłej wody :) Moje pierwsze pierogi w życiu!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×