Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia137

Co on chciał przez to powiedzieć?

Polecane posty

Witajcie , spotykam się czasem z pewnym chłopakiem trwa to pół roku lecz to są niezobowiązujące spotkania. On na początku mówił , że nie chce sie wiązac, ja też nie wiedziałam czego tak naprawdę chcę, z czasem mi zaczeło zależeć ale on wszystko zniszczył swoimi głupimi tekstami,żartami, więc urwałam kontakt bo za bardzo mnie to bolało.Nie odzywaliśmy się do siebie aż w piątek zadzwonił , zgodziłam się z nim spotkać, weszłam do pokoju spojrzalam sna łóżko a tam leżała mała poduszka z napisem I love you!!! Nigdy wcześniej jej u niego nie widziałam, dodam , że nie jest on zbytnio wylewny w uczuciach, sam mówił, że nie potrafi otworzyć sie przed dziewczyną, wcześniej przede mną miał 2 dziewczyny ale zostawily go dla innych, co o tym myślicie czy on chciał mi przez to pokazać , że mu na mnie zależy?

Gość sccc
ile masz lat? ;/

Wiek tu nie gra roli! Poprostu chcialabym sie dowiedzieć czy faceci którzy są nie są otwarci tak okazują uczucia...

Gość maturka4
Dziwne, że wchodzisz do pokoju chłopaka, w którym jest niezasłane łóżko. A poduszkę on zapewne dostał od jakiejś kolejnej głupawej małolaty, która sobie, wzorem ciebie, wyobraża nie wiadomo co. Jeżeli chłopak choć raz odezwałby się do mnie "głupim tekstem", słowem które by mnie obraziło - nie pozwoliłabym mu sie zbliżyć na odległość głosu. Jak może chłopak szanować dziewczynę, która sama siebie nie szanuje??!!

Zostawiłam go ponieważ , pare razy mnie uraził ,a ja sobie na to nie pozwolę, z kolei on twierdzi że tylko żartował a ja nie znam się na żartach,i wszystko biorę do siebie, dodam , że te "żarty" były na tle seksualnym, a ja nienawidze jak ktoś sobie ze mną pogrywa w ten sposób, czyli mam do siebie szacunek skoro sobie na to nie pozwoliłam i urwałam z nim kontakt. On teraz zrozumiał co robił żle i już się tak nie zachowuje, tylko , że ja niewiem co mam o tym wszystkim myśleć...

No ale to byla poduszka w jego pokoju? Moze on od kogos dostal? Najlepiej jego sie zapytaj.

Tak poduszka a raczej poduszeczka leżała na stosie innych poduszek w jego pokoju na łóżku, wcześniej jej nie widziałam:) Może od kogoś ją dostal albo sam ją wystawił chciał coś zasugerować może...bo wylewny to on nie jest

Moim zdaniem on tę poduszkę od kogoś dostał...Raczej nie robiłabym sobie nadziei...

naprawdę bardzo nieprawdopodobną historię sobie dorobiłaś do tej poduszki... w zyciu taki scenariusz nie przyszedłby mi do głowy

Tez mi sie wydaje ze za duzo sobie wyobrazasz. Co Ty myslisz, ze on sie zastanawia co ma pochowac przed Toba jak do niego przychodzisz? Poduszka to oduszka. Jesli jej wczesniej nie bylo to oznacza ze dostal ja w miedzyczasie, kiedy sie nie spotykaliscie. Proste - Ty go zostawiłas to znalazl sobie inna. Tamta go kopneła w dupę to wraca do Ciebie. Ot cała filozofia.

Możliwe , że od kogoś ją dostał ,możliwe , że sie z kimś spotykał, nie zaprzeczam !!! Jak już wcześniej pisałam wcześniej jej nie widzialam dlatego wydało mi sie to dziwne... lepiej słuchać głosu intuicji, ona wie najlepiej...chociaż czasem potrafi się mylic. \"Miłość jest ślepa dlatego ma tak wyczulony zmysł dotyku\"

A skąd Ty wiesz, że z nim spałam idioto jeden!!! Nie poszłam z nim do łóżka , dziwne co?????????? bo on więkoszość znajomości rozpoczyna od sexu!!!

Twoja głupota nie zna granic! Ewidentnie widać , że masz problem ze sobą i zazdrościsz innym facetom , że oni maja powodzenie a na Ciebie nikt nawet nie chce spojrzeć ! Aha i nie zaśmiecaj forum , idz lepiej wyżyc się gdzie indziej!