Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjjjjghghjyjh

czy personel w szpitalu moze odmowic rodzacej cesarki???

Polecane posty

oczywiście że mierzę swoja miarą dlatego nie wiem w którym miejscu "zachodzenie w ciążę" nie jest poszanowaniem ciała? możesz mi to wyjaśnić?

Gość ja miałam cc na żyzenie
zarzygana świnia a ty miałaś cc? A może jesteś lekarzem? Słuchaj ja miałam cc i muszę cię zmartwić, ale twoje teorie się nie sprawdziły. To jest operacja i na pewno nie można powiedzieć, że nic nie boli ale ty troszkę przesadzasz. Ja miałam wszystko idealnie zaplanowane i wszystko dobrze sie skończyło. I uwierz mi, że wolałam mieć ten rozcinany brzuch niż rodzić. CC to naprawdę nic starsznego

Gość ta juz porozwalane w środku
i nie wiadomo jakie bóle...moja kolezanka ostatnio miala cc i juz po 4 dniach wyszła ze szpitala o wlasnych siłach (bez srodków przeciwbolowych) i jakos nie narzeka na cc.

jednym ludziom rany się goją szybko, innym się paprzą, jeden trafi na świetnego lekarza który mu super wytnie, super zszyje, drugi trafi na konowała który mu nożyczki w brzuchu zostawi... mi chodzi o minimalizowanie ryzyka. bez wskazan medycznych nie powinno sie robic tak inwazyjnych operacji... i już.

Zarzygana to wszytsko co piszesz moze sie zdazyc przy porodzie naturalnym:) jeden glab,:) ja rodzilam naturalnie (chcialam)i co z tego kurka jak dzieciak sie zle wcisnal, a meczyli i meczyli i tak tetno zanikalo i szybko na cc,,zreszta po cc doszlam szybciej jak nie jedna po porodzie naturalnym i to wlasne zalezy od osoby, jak co sie goi,,byla dzewczyna po porodze naturalnym i miala tyle szwow ze ledwo sie na lozku ruszyc mogla nie mowiac ze z pol godziny z lozka zlazila aby isc do lazienki:O:O:O a co dopiero sie zajasc dzieckiem,,od trego bylam ja bo moj spal jadl i spal a to biedactwo non stop plakalo jak i jej mama:(:(:( co ja zrobilam 12 h po zabiegu, i pomysl jak onu ja tam pozszywali i jak to ona mogla byc albo nacieta albpo poszarpana,,,ja po cc nie mam nic porozwalanego ani poszarpanego,,blizna jest super nsko i szybko sie zagoila! nie ma co krytykowac ani cc ani porodu naturlanego bo nigdy nie wiadomo jakie komplikacje sie zdaza tu i tu, jeden piesss, zreszta przynajmniej ja wiem ze cc dobrze znioslam i ze dzieciaka mi odratowli szybko:O teraz czas na drugiie ,, z jednej strony chcalabym rodzic naturalne ale boje sie ze sytuacja sie powtorzy ehhhhhhhh ale cc tez nie wzgardze:0

Gość ja miałam cc na żyzenie
a u mnie nie było wskazań i co? Jakoś żyję i mam się naprawdę dobrze.