Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katastrofaStuleciaaaa

Pomocy !!! Jak TO ZROBIC

Polecane posty

Poklocilismy sie z chlopakiem... Moja wina wiem;( zle zrobilam...gdybym mogla cofnac wzystkie slowa jakie mu powiedzialam w zlosci...jak zamknelam mu dzwi przed nosem jak prosil a ja udawalam najgorsza...unioslam sie emocjami i duma Wczoraj w zlosci pojechal z kumplami i popijali w domu Oczywisci ze juz nie jestemy razem Chcialam bym tylko zeby przyjechal...porozmawial ze mna....ale on niby nie ma czasu dzis jutro tez chyba nie Jak sie nie spotkamy to sie juz nigdy nie zejdziemy...ja bym do niego ppjechala ale nie ma mnie kto odwiesc bo ma auto w naprawie i moze bedzie jutro moze w srode... Nie wiem co mu napisalc zeby wzruszyc jego serce Ze nie bede ,ze sie zmienie...on to wiele razy slyszal i na jakis czas jest dbrze a potem znowu wybucham...mam ostatnio ciezki okres i caly czas chodze nerwowa;/ co mu napisac...jak juz sama nie wiem z nerwow nie moge jesc,spac chodze dzis caly dzie na glodzie...wczoraj ledwo zasnelam... boje sie tez ze koledzy moga go przekonywac zeby spobie dal spokoj

napisal ze tym razem zwykle przepraszam nie wystarczy a jak mu napislam ze przez placz wygladam okropnie i nie chcial by mnie teraz zobaczyc to przytaknol ze nie chcia by;/:(:( juz mam po prostu dosc...samo przepraszamnie wystarczy to co mam zrobic?