Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisa11

wymioty,młdłości,złe samopoczucie =dziewczynka? jak było u was?

Polecane posty

Gość frty
zero mdłosci ,wymiotów,samopoczucie super= 2x dziewczynka

Gość co za ...
głupoty

Gość jestem w 34 tc
Mega mdlosci od 5 rano do poznej nocy, fatalne samopoczucie, wymioty pare razy - spodziewam sie chlopczyka (na 100% bedzie chlopczyk :) )

Gość lisa11
ja jestem w 7 tygodniu czuje sie fatalnie 3 dzien w łózku zmęczona ciągle mi niedobrze wszyscy mowią ze to na dziewczynkę ale widze ze to nie zawsze tak jest

pierwsza ciąża tak wyglądała i jest synek druga samopoczucie fantastyczne zero objawów ciąży i też będzie chłopczyk. więc obalam mit.

Gość yujyuj
miałam mdłości i apetyt na słone potrawy - pewnie urodzę obojniaka a tak serio: ile można pytać o głupie przesądy??

Gość olllllllllaaaaaaa
ja mysle ze nie ma reguły

Gość dfghj
pierwsza ciąża bezobjawowa,bezproblemowa, bez mdłosci i wymiotów - CHŁOPIEC druga ciąża kiepskie samopoczucie,mdłości,wymioty - DZIEWCZYNKA

U mnie potworne mdłosci i wymioty od 6tc, jadłam faktycznie dużo slodkości od samego początku...żelki np. pomagały mi na mdłości, no i na 100%będzie dziewczynka, ale tak naprawdę nie ma reguły.

Miałam tylko mdłości i byłam bardzo senna, potrafiłam zasnąć na siedząco, co nigdy mi się nie zdażało ;) Samopoczucie nie ma za wiele wspólnego z płcią dziecka, tak samo wygląd brzucha, to po prostu indywidualne predyspozycje ;)

ja miałam mdlości dzień i noc przez pierwsze trzy miesiące (ale bez wymiotów) i jest dziewczynka. Ale ogólnie to w te zabobony nie wierzę, bo sie w ogóle nie zmianiam, bardzo mało tyję (6 miesiąc), od początku nie jem nic słodkiego, raczej kwaśne - a to własnie niby powinno byc na dziewczynkę