Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem kiedy test

mam problem

Polecane posty

Gość nie wiem kiedy test

Witam. Mam problem. otóż biorę tabletki anty regulon. ale że choruję na żołądek i często mam biegunki albo wymioty to zabezpieczamy się jeszcze gumkami. no i właśnie wczoraj nam pękła. niby tabletki brałam i powinny działać, biegunkę miałam ale podczas okresu. poza tym przy ostatniej paczce wzięłam o 7 więcej tabletek żeby przesunąć okres. to chyba nie będzie miało negatywnego wpływu prawda?? Moje pytanie brzmi kiedy zrobić test?stosunek był wczoraj wieczorem. dzięki z góry za powazne odpowiedzi.

Gość nie wiem kiedy test
a myslisz ze moge byc w ciazy?? ja mysle ze na 99 % nie ale z moim szczesciem to nie mam pewnosci.

Gość anka 156
mysle ze male sznase :)

Gość anka 156
ja test bym robila po jakis 2 tygodniach od stosunku po tygodniu moze jeszcze nie wykryc

Gość nie wiem kiedy test
mam zamiar zrobic jeden za tydzien i drugi za dwa i zobaczymy czy bedzie okres bo od soboty biore nowe opakowanie

Gość anka 156
ale za tydzien to za wczesnie!!!!

Gość nie wiem kiedy test
a te testy wykrywające ciążę po 6 dniach? tak w ogóle to jestem pewna tych tabletek, chyba na darmo ich nie biorę. myślę, że biegunka podczas okresu nie zniosła ich działania bo przecież już były wszystkie wchłonięte w organizm a podczas tej przerwy one też działają prawda? przestudiowałam dziś ulotkę i raczej działają. ale wiadomo, że zawsze 1 czy 2 % zostaje nawet przy prawidłowym stosowaniu.

Gość anka 156
no tak ale chyba w dniu stosunku moze nie dojsc do zapolodnienia!!!

Gość anka 156
ja ost. chcialam robic test i gin powiedzial ze jakies 10, 14 dniu po stosunku juz mozna robic wczesniej nie zawsze juz wykarza

Gość anka 156
ale twoja sporawa

Gość anka 156
jakie 1%,2 % oczym ty gadasz! chyba 0,01%

Gość nie wiem kiedy test
najgorsza ta niepewność ale jakoś te dwa tygodnie wytrzymam

Gość anka 156
moim zdaniesz nie jestes! A biegunka w przerwie na 1000000% nie wplynale na zmniejszenie skutecznosci bo ona juz dawno soe wchlonely

Gość nie wiem kiedy test
tez tak myslę, tyle że lepiej jest to od kogoś postronnego usłyszeć :) dzięki za rady i wsparcie :)

Gość anka 156
luzik, ale nie masz co sie stresowac, ale rozumiem ze zcasem przychodza dziwne obawy, bedzie dobrze

Gość za tydzień za wczesnie
po zapłodnieniu komórki przez pleminika do implantacji dochodzi po okołu tygodnia, a więc 6 dniowa ciąża będzie po około dwóch tygodniach od stosunku

Gość nie wiem kiedy test
dzięki za wszystkie odpowiedzi, sa normalne i szczere a to rzadkość na tym forum :) Test zrobię w następną niedzielę rano, powinien już być chyba wiarygodny prawda??

Gość anka 156
tak w niedziele powinno wykryc ewentualna ciaze ale w Twoim przypadku bedzie negatywny:0

Gość nie wiem kiedy test
też tak myslę, ale lepiej się przekonac na własne oczy :) No i mojego narzeczonego też to na pewno uspokoi :)

Gość anka 156
ja jestem w podobnej sytuacji, bo ja mam schizy czy [rzyjelam 4 tabletke;) mialam ja w buzi ale zaczynam sie zastanawiac czy ja polknelam (i to jest juz glupie i chore) i jestem w trakcie przerwy i sie streusuje czy bedzie krwawienie! a dzis 1 dzien przerwy i 19dzien po stosunku ale boje sie robic test;)

Gość anka 156
ale Ty to na luzie na bank jest wszystko ok;))

Gość czemu nie pójdziesz do jakiego
ś gina prywatnie po tabletkę 'po' ?? to chyba mniej wymagające niż dziecko za 9 miesięcy na całe życie :classic_cool:

Gość nie wiem kiedy test
jak miałas ją w buzi to na pewno ja połknęłaś :) Inaczej pamietałabyś, że się nią zakrztusiłaś i wyplułas czy cos podobnego. leć po test i zrób jutro rano albo poczekaj na okres bo na pewno przyjdzie

Gość anka 156
ale po co ma isc jak bierze tabsy i biegunke miala w przerwie!??

Gość anka 156
zobaczymy bo jakos dziwnie mnie bola jajniki od 2 dni i tym sie troszke stresuje

Gość nie wiem kiedy test
no niby tak ale jestem pewna tych tabletek i nie stresuję się jakos tak specjalnie tylko chce się upewnić. a takie lęki to czasem nachodzą nawet jak nic nie pęknie i tabletki się odpowiednio przyjmuje :)

Gość nie wiem kiedy test
co do jajników to ja muszę iść z nimi do gina bo boli mnie przy stosunku i jak tampon wkładam to też mnie boli, że czasem to nie mogę go dalej popchnąć i muszę go całkiem wyjąć bo mnie uwiera. bolą mnie często ale co pójdę to nic tam nie ma.

Gość anka 156
wiesz co ja bylam u gina 1,5 tygodnia temu i powiedzial ze z nimi wszystko ok wiec sama nie wiem co to

Gość nie wiem kiedy test
może po prostu przed okresem cię bolą. kiedy powinnaś dostac?