Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkaaaaanicja

co sądzicie o tej sukience na wesele?

Polecane posty

Gość bzdury gadam
mi przypomina fartuch- jezeli na tym weselu pracujesz w kuchni to super.

Gość bzdury gadam
poza tym ten pasek na gorze czarno-bilay spowoduje,ze albo bedziesz wygldac ze jestes plaska,albo jak masz duze peirsi to ze beda wugladac ze sa to zajbiste zwisy ktore nosisz na brzuchu zamiast na klacie.

Gość hania1234
bzdury gadam_________ faktycznie marudzisz coś od rzeczy :D bardzo ładna ta sukienka

Gość tak sobie rozmyslamm
nei nadaje sie

Gość alkaaaaanicja
........... no to dajcie jakies propozycje niedrogie....

Gość chantall27
nie nadaje sie, materiał jak na plaze a nie na wesele, nie sukaj twardej bawełny, bo wygląda jak psu z gardła wyciagnięte, mało elegancko, krój nie jest zły.

Gość zmiana
ladna sukienka, pasuje na wesele i kropka :)

Gość no łał
niezbyt mi si epodoba :( ale nie jest najgorsza :D

Gość sdadsdas
rozumiem że to sukienka stypowa? łączyło cię coś z panem młodym i idziesz cierpieć... MASAKRA

Gość alkaaaaanicja
zmiana - dzięki :) no to jak macie jakies lepsze propozycje to dawajcie

Gość a czemu sie nie nadaje
bo to nie kolejna błyszcząca gorsetowa suknia balowa prosto z wiejskiego wesela w remizie?

Gość alkaaaaanicja
wariatka666 i jfvnnf ndf dzięki ;) kurcze bo juz sama zaczynam mieć wątpliwości ale i tak mi sie ta sukienka podoba....

Gość bzdury gadam
no to po co sie pytasz? jak ci sie podba to w niej idz. przeciez wiadomo jednym sie podbam innym nie. wg mnie to fartuch.

No widzisz co tobie się podoba jedni uważają za szmatę a co innym się podoba to Ty uważasz za sukienkę na plażę. Po co pytać skoro ewidentnie widać na jaki styl stawiasz i obie sukienki które prezentujesz są niemal identyczne ?? Kupuj i już to Tobie się ma podobać.

Gość a ja uważam że
ta sukienka jest cudowna! A ramiączka sobie doszyj i będziesz sie lepiej czuć

Gość jfvnnf ndf
do wszystkich trendsetterek ! teraz już nie są modne na weselach balowe suknie z błyszczącą koronką albo z błękitnego atłasu!!! a zaprezentowana w temacie sukienka jest sliczna i dziewczeca, co najważniejsze nie będzie tylko na jeden raz bo rownie dobrze mozna ją wykorzystac na inne okazje!!! gratuluję gustu autorko :) tylko uważaj na ubrania z allegro bo czasami mozna się nie zle przejechac co do ich realnej jakosci

Gość mialam tak samo jak autorka
ladna sukienka i sie jak najbardziej nadae,.a te wiesniary co pisza ze material nie taki ze na wesele sie nie nadaje nie znaja sie..;/ one zapewne wystapilyby w tafcie w kiecce z gorsetem i dkuzgiej spodnicy;] badz jakims innym swiecacym i strojnyum badziewiu! juz na wesele nikt sie nie stroiji no moze poza wiocha jak kiedys.. ludzie na wesele mam na mysli panie chodza czestow spodniach nawet jakis eleganickich do tego bluzka.. pasuja ladne skrom,ne sukienki kobiece.. badz mala czarna..sukienka jest super na wesele..mozesz smialo w niej isc.. sama na ost weselu bylam w kombinezonie:) wszytskim sie bardzi podobalo. stroj byl prosty klasyczy a zarazem kobiece byly to spodnie czarne szerokie typu szwedy polaczone z bluzka lejaca sie z odkrytymi calymi plecami..

Bardzo ładna!! będzie idealna pod warunkiem ze jestes szczupła. I materiał super, nie jest sztuczny, nie spocisz się tak jak np w satynie!!