Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinezka22

Help -Pasek MENU Start ! Jak go ustawić by był na dole pulpitu???

Polecane posty

Gość ja chcę żeby tak było
złap za niego wciśniętym LPM i przeciągnij

nie da sie on się przesuwa w lewo do połowy ekranu tylko... nie wiem czy ktos tak ma jak ja ? ale ja mam taka jak by wykropkowaną linie szlaczkiem pod menu start teraz i jak ja przesuwam na dol to wtedy tylko okna ze stronami int. sie przesuwaja na doł ale pasek jest tak samo ... :O

jest po prawej stronie na pol pulpitu ... moge suwakiem machac w lewo i prawo lewym przyciskiem albo prawym - w tym coś wyskakuje jakis widok zablokuj pasek zadan itd i nic...

Gość czarnajaksnieg
ecj, ja to zawsze robie :P Zeby go ustawic na dole, musisz zlapac kursorem i lewym przyciskim myszy i tak przesuac na dol, az do skutku. Po paru probach powinno byc wszystko ok, czasem trzeba sie troche pomeczyc, ale jak dla mnie zawsze dziala!

Gość zrób tak jak i mowie
pinezka -pewnym, szybkim ruchem :classic_cool: łapiesz za pasek i szybko przeciągasz na dół

taaa i jak go przeciągam to pojawia mi sie taka jak by kreska z dwoma strzałkami jedna na dół a droga do gory... i do huja nic nie daje.... a gdzies czytałam ze trzeba go w jakims wolnym miejscu złapac i przeciągnąć.... ale w jakim wolnym miejscu , w którym miejscu mam najechac tym kursorem>??\?? jezeli dobrze zrozumiałam mam nacisnąc lewy przycisk myszki i nim przeciągnąć na doł? troche techniki i kobieta się gubi :P

Gość czarnajaksnieg
oj pinezka, pinezka :) Lapiesz w dowolnym wolnym miejscu na pasku i przeciagasz na dol, wciskajac oczywiscie lewy przycisk myszki. I tak kilka razy, zanim "zaskoczy".Troche to wqrwiajace, ale mi to pomaga- a pasek przesuwam sobie notorycznie :P

Gość Blondi;)
No po wielu prubach sie udało :D