Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady braineater

religia katolicka jest pełna sprzeczności nie sądzicie???

Polecane posty

Gość lady braineater

np mówi się nie bedziesz czcić cudzych bogów przede mną ale ludzie modlą się do papieża i świetych oraz pustych symboli np obrazów. Chore to

Gość grenadinne
wynika z tego, ze nie religia katolicka jest pelna sprzecznosci, tylko ludzie, ktorzy uwazaja sie za katolikow sa i nie wiedza, na czym ich wiara tak naprawde polega.

Gość kolezaneczkaaaa
Ja tam wieze tyko w Boga i mi to starczy , gdzies mam ksizy, kosciol i ich zaklamanie;/

Gość lady braineater
trzeba zrobić ogólnopolski bojkot żeby pokazać księzom że nie damy się ogłupić! Ogólnopolski bojkot aby wiedzeili co o nich myślimy!!! ale ludzie religgi nie wymyslili!!

Gość lady braineater
miałam na mysli to, że obecni ludzie nie wymyslili tego tylko ci, którym to było wygodne

Gość mo.ni.ka
największą sprzecznością jest to że mówią nam "bóg jest wszędzie" i każą do kościołów chodzic sie z nim spotkac bo to dom boży

Gość dawajcie inne sprzeczności
obalimy kosciół!!!!!!!

Gość
Nie wiem kto wam mowi ze kosciol jest domem Boga ? Kosciol moi drodzy jest domem modlitwy,a zreszta chyba szkoda slow na dyskusje z wami.

Gość papieża i świętych
się nie czci. Są oni tylko pośrednikami między ludźmi a Bogiem i można ich tylko prosić o wstawiennictwo. Ale oczywiście najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy kompletnie nie wiedzą o czym mówią.

to fakt kościół tworzą ludzie i tu jest sprzeczność jak można samych siebie obalić