Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tajemniacza Bell

przeczytaj moja historie

Polecane posty

Go艣膰 tajemniacza Bell

Kilka miesi臋cy temu firma wys艂a艂a mnie na szkolenie do Gda艅ska. Szkolenie jak to szkolenie- nuda, ale nadarzy艂a sie okazja spotkania z dawno nie widzian膮 kuzynk膮 Anit膮. Zadzwoni艂am do niej i um贸wi艂y艣my si臋 u niej wieczorem na kaw臋. Kupi艂am dobre wino i po kt贸rkim b艂膮dzeniu znalaz艂am blok, w kt贸rym mieszka艂a Anita z m臋偶em. Pocz膮tkowo rozmowa nie klei艂a si臋, ale zacz臋艂y艣my sobie nawzajem przypomina膰 nasze wyskoki z dzieci艅stwa i zrobi艂o si臋 weso艂o. No tak, zrobi艂o si臋 te偶 p贸藕no…. Anita zaproponowa艂a, abym przenocowa艂a u nich, a rano jej m膮偶 odwiezie mnie na szkolenie. Po kr贸tkim wahaniu zgodzi艂am sie i Anita po艣cieli艂a mi 艂贸偶ko w malutkim pokoiku obok kuchni. Zasn臋艂am prawie natychmiast. Obudzi艂y mnie jakie艣 ha艂asy. Pierwszym d藕wi臋kiem jaki us艂ysza艂am by艂 chichot Anity i mruczenie Bartka “no kochanie, nooo”. Anita odpowiedzia艂a “ciiicho bo us艂yszy” i przez chwil臋 s艂ysza艂am tylko co艣 jakby szuranie. Nagle do moich uszu dobieg艂 wyra藕ny j臋k i zrozumia艂am co si臋 dzieje- Bartek z Anit膮 figlowali w najlepsze w 艂贸偶ku! Przez chwil臋 poczu艂am sie nieswojo, ale ciekawo艣膰 zwyci臋偶y艂a. S艂ysza艂am coraz g艂osniejsze st臋kanie Bartka i poj臋kiwanie Anity, wzmocnione przez stukot 艂贸偶ka ko艂ysz膮cego si臋 w rytm ich ruch贸w. Anita j臋cza艂a coraz g艂o艣niej “O tak kochanie, o tak, mooocniej” a stukot 艂贸偶ka by艂 coraz szybszy. Odg艂osy uprawianego przez nich seksu by艂y niesamowicie podniecaj膮ce. W艂o偶y艂am r臋k臋 mi臋dzy uda i zacz臋艂am sie tam szybko pociera膰. Nagle przyszed艂 mi jednak do g艂owy szalony pomys艂, aby zobaczy膰, jak oni si臋 kochaj膮. Wsta艂am z 艂贸偶ka i na palcach podesz艂am do drzwi ich sypialni. By艂y lekko uchylone, w ko艅cu m艂odzi mieszkaj膮c sami nie mieli zwyczaju przed nikim si臋 zamyka膰. Z sypialni s膮czy艂o sie 艣wiat艂o lampki. Ostro偶nie zajrza艂am przez uchylone drzwi. Anita le偶a艂a naga z rozrzuconymi nogami i odchylon膮 do ty艂u w ekstazie g艂ow膮, a Bartek posuwa艂 j膮 ostrymi pchni臋ciami. Oboje st臋kali i j臋czeli z rozkoszy. Poczu艂am, 偶e zwriuj臋, je艣li natychmiast nie roz艂aduj臋 napi臋cia seksualnego, jakie mnie na ten widok ogarn臋艂o. Gwa艂townym ruchem si臋gn臋艂am do cipki…. ….. i wtedy sta艂a sie katastrofa- w podnieceniu nie zauwa偶y艂am klamki i zawadzi艂am o ni膮 艂okciem, powoduj膮c spory ha艂as. Anita podnios艂a g艂ow臋 w moi kierunku i zaskoczona krzykn臋艂a. Wtedy Bartek te偶 sie odwr贸ci艂. Sta艂am jak skamienia艂a ze wstydu, ci膮gle z podwini臋t膮 koszulk膮 i r臋k膮 na cipce. Przez chwil臋 patrzyli艣my na siebie w milczeniu. Nagle Anita roze艣mia艂a si臋 i wyci膮gn臋艂膮 do mnie r臋k臋, posuwaj膮c sie jednocze艣nie na 艂贸偶ku. By艂o to wyra藕ne zaproszenie. Troche jeszcze nie艣mia艂o podesz艂am do 艂贸偶ka i pozwoli艂am, aby Anita zdj臋艂a ze mnie koszulk臋. Wszyscy byli艣my mocno napaleni. Bartek od razu ostro wbi艂 si臋 pomi臋dzy moje uda. Poczu艂am jego twardego kutasa g艂臋boko w mojej cipce. Wsuwa艂 go g艂臋boko i rytmicznie. Jednocze艣nie Anita szczypa艂a lekko moje sutki. Momentalnie osi膮gn臋艂am orgazm. Bartek poczu艂 to i wbi艂 sie z powrotem w pizd臋 偶ony. Jej te偶 nie rucha艂 d艂ugo, wystarczy艂o kilka mocnych wsad贸w i Anita g艂osno j臋kn臋艂a. Bartek jeszcze ze dwa razy wbi艂 sie w jej cipk臋 i wystrzeli艂 na jej brzuch. Przez chwil臋 le偶eli艣my we tr贸jke wyczerpani, ale zaraz poczu艂am, 偶e Anita dobiera si臋 ustami do mojej cipki. Przekr臋ci艂am si臋 na 艂贸偶ku i teraz ja te偶 mog艂am j膮 liza膰. Nigdy wcze艣niej nie mia艂am okazji wyliza膰 napalonej kobiecej cipki, nie wiedzia艂am, jak wspania艂y ma ona smak i zapach. Pr贸bowa艂am smaku pulchnego guziczka, si臋ga艂am j臋zykiem w g艂膮b szparki, a jednocze艣nie czu艂am, 偶e j臋zyk Anity wyprawia to samo z moj膮 s艂odk膮 pizdeczk膮. By艂o cudownie, znowu ros艂o we mnie po偶膮danie. Bartek mia艂 juz chyba dosy膰 przygl膮dania si臋 nam, bo nagle ukl臋kn膮艂 na 艂贸偶ku i zacz膮艂 sobie wali膰 konia. Przesta艂y艣my sie z sob膮 zabawia膰 i zaj臋艂y艣my sie jego kutasem. Liza艂y艣my go na ca艂ej d艂ugo艣ci, potem Anita ssa艂a mu mocno g艂贸wk臋 a ja masowa艂am j臋zykiem j膮dra. Kutas zrobi艂 sie znowu sztywny i gruby. Anita pchn臋艂a mnie lekko i pochyli艂a si臋 nade mna w rozkroku, a Bartek bez wahania wbi艂 sie prosto w jej odbyt i rozpocz膮艂 jebanko. By艂o wida膰, 偶e maj膮 w tym wpraw臋. Anita j臋cza艂a z zadowolenia, a jednocze艣nie j臋zykiem doprowadza艂a moj膮 cipk臋 do wrzenia. Dopad艂 mnie kolejny orgazm, po chwili doszli te偶 Bartek i Anita. To by艂a baaaaardzo d艂uga noc. Ruchali艣my si臋 we tr贸jk臋 na wszystkie mo偶liwe sposoby, 艂贸偶ko trzeszcza艂o, a nasze j臋ki s艂yszeli chyba wszyscy s膮siedzi z bloku. Nie obchodzi艂o nas to, ten fantastyczny, spontaniczny seks by艂 tego wart!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 landryn
No dok艂adnie. Kogo to obchodzi? Sprzedaj to do Faktu :> Cieszymy sie Twoim szcz臋艣ciem i tyle.

Udost臋pnij ten post

takie rzeczy zdarzaj膮 si臋 tylko na redtube

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChelD
To chyba raczej pr贸bka Twojej grafomanii, nie historii :P

Udost臋pnij ten post