Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenooon

Całowanie

Polecane posty

Gość fenooon

Mam pewien problem z moją kobietą. Jesteśmy razem od pół roku. Na początku było wszystko idealnie, całowanie się itd. A teraz jeśli o to chodzi to ona dość często się do mnie tuli i cmoka. Jeśli już jakiś dłuższy pocałunek to ja muszę wyjść z inicjatywą, a i tak po chwili ona się odsuwa.. Nie wiem za bardzo co się ostatnio dzieje.. Poza tym między nami układa się wspaniale..

Gość ewfawfsdf
moze z geby Ci smierdzi?;/

Gość fenooon
Nie.. -_- Liczę na poważne odpowiedzi.. ;)

Gość fenooon
Jestem kolekcjonerem wózków na złom :classic_cool:

Gość fenooon
Nikt mi nie pomoże..?

Jeny, nie rozumiem co niektórych związków. Skoro jesteście parą, dlaczego sam się jej o to nie zapytasz?

Gość fenooon
Gdy ostatnio tak jakoś podpytywałem to dowiedziałem się tyle, że ona musi po prostu wyczuć odpowiedni moment i naprawde mieć na to ochote. Więc jak to jest? Nie ma ochoty się całować tylko by się 'czule miziała'?

Gość fenooon
No ostatnio to tylko na to mogę liczyć.. Spacerujemy, jesteśmy sami w domu. Nie ma różnicy. Dostane cmoka w ramię, usta ale na tym koniec..

Gość fenooon
Po 19. Jak dla mnie normalne to nie jest. Tym bardziej, że na początku wszystko było ok.

No to fakt, " ona musi po prostu wyczuć odpowiedni moment i naprawde mieć na to ochotę " .. Hm, a nie zdarzyło się jakoś w ostatnim czasie żebyś coś przeskrobał? Skoro kiedyś było wporządku.

Gość dsrfhd
ja tez tak mam;) ale nie wiem jak ci to wytlumaczyc :)

Gość fenooon
No właśnie, że jest jeszcze lepiej niż na początku pod każdym względem.. Tylko nie tym, a przynajmniej dla mnie. dsrfhd - ale że jak..?

Gość fenooon
Hmm.. Taką zmianę zauważam od jakiś 3 tygodni? W międzyczasie zdarzają nam się jakieś większe pieszczoty raz na powiedzmy 2 tygodnie, gdy jesteśmy sami.. Tylko wtedy mogę poczuć to czego brakuje..

Gość fenooon
No nie mamy za bardzo możliwości i staramy wykorzystywać się każdą okazję.. Ale nie wiem czemu miałaby mnie kłamać skoro ciągle mi powtarza, że jej się strasznie podobam i jestem bardzo przystojny.. Ech.. Życie

Wydaję mi się, że powinieneś jej sam zapytać, może np. kiedy zacznie się wykręcać od pocałunku, hm? Bo raczej do niczego nie dojdziemy, a takim snuciem zataczamy koło. Po prostu porozmawiaj :)

Gość fenooon
Mam zamiar to zrobić przy najbliższej okazji.. I to jest w sumie myśl, by to zrobić gdy ona przerwie całowanie.. ;)

Gość Korsza
a może źle całujesz? Ja miałam podobny problem, tzn. bedac na miejscu Twojej dziewczyny

Korsza, ale skoro na początku wszystko było ok? Wydaje mi się, że problem leży w czymś innym. :o

Gość fenooon
Tzn. podobno całuje świetnie i potrafię ją bardzo podniecić i ona mówi, że czuje się wtedy wspaniala i bardzo mnie pragnie. Zastanawiałem się też, czy ona się czasem tego nie boi i nie myśli, że gdy ją zaczynam całować to licze na coś więcej.. cóż.. trzeba porozmawiać

Gość Korsza
Sama juz nie wiem , pozostaje jedynie tylko rozmowa. Zycze powodzenia;)

Gość fenooon
Rozmawialiśmy dzisiaj i stwierdziła, że ona w sumie tego nie widziała, ale później jak się chwile zastanowiła to jednak to zauwazyła. Powiedziała, że sama nie wie czemu tak jest i postara się, żeby było jak dawniej. To tyle ;)

Kaamilaa Jak dziewczyna nie jest gotowa na pierwszy raz to może potem właśnie tak pomyśleć, bo przecież czasami tak jest, że od pocałunku się zaczyna :P.