bojesieomala 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Jestem własnie w szpitalu jestem tu od dwoch dni nie moge ruszac się z łóżka. Jestem w połowie 4 miesiąca ciąży a mam rozwarcie na 3 cm ;( . daj mi jakies srodki i wgl wstawac nie moge. Strasznie sie boje bo lekarz nic nie chce mi dokladnie powiedziec. a wiem ze nie jest dobrze. mam tylko 28 lat ale juz raz poroniłam bylo to 3 lata temu , strasznie sie wtedy załamałam zdazylo sie to w 2 miesiacu. Boje sie ze teraz moze byc podobnie. ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shs zthse Napisano Czerwiec 29, 2009 przytulam, bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bojesieomala 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 mam nadzieje. Chociaz mam dzis jeszcze bole dosyc mocne ;(. ale wierze ze bedzie dobrze, musi bo nie dam rady ... eee wogole nie chce o tym myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awagb Napisano Czerwiec 29, 2009 nie mysl, trzymam kciuki i pewnie wiele osob ktore przeczytaja sila i moc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Super Truper 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 trzymam kciuki, myśl pozytywnie. Ja też leżałam na potrzymanu, była też kobieta która całą ciaże musiała lezeć bo od samego początku miała skurcze. Urodzila zdrowego wesołego synka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolopiii Napisano Czerwiec 29, 2009 Ja też trzymam kciuki! bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bojesieomala 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 dziekuje za mile slowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjj Napisano Czerwiec 29, 2009 najważniejsze nie stresuj się bo to tylko szkodzi - leż grzecznie a teraz to najlepiej wyłącz tego netka i chodź już spać - i daj znać rano!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach