Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona nowozenka

Pragne aby moja suknia slubna byla kolorowa a moja mama i tesciowa mowia NI

Polecane posty

Gość Zrozpaczona nowozenka

NIE :-( Jestem zalamana. Mialam ochote na ciemny turkus, badz na bungurd (mam kasztnow wlosy i cudownie by mi bylo!!!!!!!) ale mama mowi ze nie, ze musi byc biala i tyle. Tesciowa co najwyzej zaak ceptuje liliowa :-( Jak mam je przekonac ze to moj dzien!!!???

Gość to twój dzień i nie ich sprawa
zrób jak uważasz

Nie chce byc zlosliwa, ale nasuwa mi sie pytanie -czy Ty masz piec lat,ze sie mamusi sluchasz i przyszlej tesciowej ? Idz do sklepu, kup sukienke jaka Ci sie podoba i nie pytaj sie mamy o zdanie.

sukienki sa super ale nie wiem czy pasuja pannie mlodej...jakos tak dziwnie...bardziej dla goscia niz panny mlodej

Gość aga jaja
a gdzie kupiłaś te buty?? są śliczne:)

Gość INESeczka
Właśnie, gdzie? Super buciki

Gość a moze ddddddddddddddddddddd
biale mi sie nie podobaja za to zielona jest EXTRA i wcale nie dla goscia jak ktos tu powiedzial, zdecydowanie pasuje na panne mloda:) jak ci sie podoba to czemu nie? kto to niby powiedzial ze ma byc biala???bo wiekszosc tak idzie? bez sensu

masz jakies kompleksy? dlaczego az tak bardzo chcesz razic w oczy? o niektore naprawde az rażą... twoja sprawa, ale jak na moja miare to juz przesadzilas ;) z niektorymi... nie to ze mi sie nie podobaja ale mam wrazenie ze chcesz szokowac po prostu

Gość wies tanczy i spiewa
powiem tak gustu nie masz wcale... szkoda mi mlodego ktory ubrany bedzie pieknie, a jego partnerka nawet nie bedzie wygladac jak gosc bo to jest po prostu paskudne

prowokaja ze hoho :) ale czerwony buty sa zajebiste!

Gość córka szklarza
Że buty są "od Luis Viton" to jestem w stanie uwierzyć (chyba, że miałaś na myśli Louis Vuitton, to już nie bardzo). Sukienki niespecjalnie mi się "podobajom".

Te sukienki sa tragiczne. Zastanow sie czy chcesz byc pozniej wytykana palcami. Na poprawiny mzesz sie ubrac tak... hmm... Oryginalnie. Zeby nie powiedziec "jak pojebana".

Gość kiedy przeczytałam że
chcesz kolorową wyobraziłam sobie raczej juz bardziej coś w tym stylu: http://images03.olx.pl/ui/2/60/95/22695595_1.jpg Dla mnie pokazane przez Ciebie sukienki same w sobie nie są ładne, a na ślub dla panny młodej zupełnie się nie nadają. Suknie ślubna masz okazje założyć raz w życiu, a pokazane przez ciebie sukienki możesz założyć zawsze czy to na sylwestra czy slub znajomych... No i co tu dużo mówić z tego co widać na zdjęciu nie jesteś na tyle ładna aby móc sobie pozwolić na każdą sukienkę.

przemyslałabym tą fryzurke - bo to pasemko przez czoło wygląda co najmniej dziwnie...radziłabym najpierw znaleźć suknie a potem dopasować fryzurę

Gość ta niebieska nawet nawet
ale ta w kwiaty wygląda jak uszyta z materiału na pościel ;)

Gość ale wy sie nakrecacie
pomijając prowokacje to czasem tak bywa jak teściowie i rodzice płacą. Dają kasę to mogą wymagać :P