Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parynnka 25

Mam duze powodzenie u facetow.

Polecane posty

Gość parynnka 25

Jestem mloda 25- letnia kobieta.Wysoka,sczupla, brazowe wlosy.Coraz czesciej i to duzo facetow zwraca na mnie uwage.Jak bylam sama to nikt mna sie nieinteresowal ale jak poznalam jednego mezczyzne to wszystcy sie zlecieli.Hello o co chodzi?

Gość lod mu zrob pewnosc siebie
zrob mi loda zrob mi loda o to cie poprosi twoj kochanek a ty mu zrobisz, no chyba ze nie masz tej swojej pewnosci siebie i jest zwykla dziewucha z warszawy co to mysli ze mieszka w paryzu, a dupy nie rusza na wakacje dalej niz egipt

Gość parynnka 25
Wiele osob mi mowi ze mam ladna figure.A biust mam 75b czyli nieduzo.Ale najmilsze jest to ze faceci mi mowi " ze jestem ladna dziewczyna i ze bardzo lubia ze mna spedzac czas ze fajnie im sie ze mna rozmawia"

kazdy facet,mowi to samo lasce...mówi tak,zeby cie zbajerowac ,zebys mu potem obciagneła:P

Gość kobieto jak facet mowi ze ladn
ze fajnie sie rozmawia itd to swiadczy ze jest odwrotnie, ladne kobiety tak oniesmielaja prawdziwego faceta ze nie powie nic, a jak jest taka dupa zwykla to jej sie mowi wiele i klepie sie rozne rzeczy by sobie chociaz ja bzyknac, powiedz ze moze jestescie jeszcze dziewica hahahahahaha bzykali cie bo takie srednie czesto sie bzyka

Gość kioguvnt
I co niby z powyższym?:classic_cool: :O:O

kobieto jestes dorosła,a zachowujesz sie jak rozkapryszona nastolataka...i co z tego ze masz powodzenie,nie jedna ma:/ kazdy ma jakie ma:P nie rozumiem po co załozyłas ten post,jak masz powodzenie to sie ciesz!

Gość landrynka czerwona
mnie faceci okrazaja po 3-4 i tak ide, nawet o tym nie zakladam watku, tylko ze oni sa tak stremowani moim wygladam ze z wrazenia to sie potykaja albo sa malomowni, dopiero musze ich rozruszac i jakiegos zawsze biore sobie na kolacje itd, seks dopiero 5 randce, niech zainwestuje troche kasy, czy jakies majteczki triumpha, czy buty

Gość parynnka 25
ja nielece na czule slowka faceta.Facet musi miec to cos.To teraz ja rozkladam karty.

Gość koreczek od szampana
ale masz problem dziewczyno :D

dokładnie,ale masz problem,to chyba nie jest problem:/

Gość qwertyqwqrwetwrtywerty
nadal jest zakompleksiona i slaba, loda nie zrobi, w dupska nie pozwolisz wejsc, tylko pipka ale nie mocno, idz dziewczyno do przedszkola

Gość lojkot
ta, fajnie im sie z toba rozmawia :D

Gość parynnka 25
Lody lubie- najbardziej czekoladowe.Tylkiem to mi wychodzi kupka- zdarza sie nawet do 3 razy dziennie.

Gość parynnka 25
Tu na kafe siedza same zakompleksione babsztyle.Zazdrosne zawistne.Ide spac.

a ty jestes chodzacym ideałem..idz sapac idz! a nie ludziom czas zabierasz na bzdury:/

Gość parynnka 25
Nikt niekaze tobie tego czytac.Idz sie wyspac bo zapewne jutro rano musisz wstac o pianiu koguta i isc na pole łajno zbierac.HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHHAHA buuaauuaauauauaaaahahahh

i co ulzyło ci? wez daj se spokuj,osmieszylas sie tylko... ja nie bede sie znizac do twojego poziomu. naraz zadufancu w sobie!

Gość parynnka 25
buhahahahah baaa -- naucz sie poprawnej ortografii.BUHAHHAHHHHHAHAHHA

Gość zenujaca autorka postu
wogole nie osmieszaj sie, jestes jakas prymitywna, a jesli wiesz to na polu lajna nie ma, wogole dobrze, ze sklepy zatrudniaja takie puste kobiety albo gdzies do urzedu nic nie robic, bo nie nadajesz sie ani do gadki ani do pracy, jestes dnem, szok ze tacy ludzie jeszcze sie tu udzielaja, na twoim miejscu dawno popelnilabym samobojstwo, szkoda meczyc sie