Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bojesieomala

boje sie o malutka

Polecane posty

Jestem własnie w szpitalu jestem tu od dwoch dni nie moge ruszac się z łóżka. Jestem w połowie 4 miesiąca ciąży a mam rozwarcie na 3 cm ;( . daj mi jakies srodki i wgl wstawac nie moge. Strasznie sie boje bo lekarz nic nie chce mi dokladnie powiedziec. a wiem ze nie jest dobrze. mam tylko 28 lat ale juz raz poroniłam bylo to 3 lata temu , strasznie sie wtedy załamałam zdazylo sie to w 2 miesiacu. Boje sie ze teraz moze byc podobnie. ;(

Gość inggga
lez spokojnie i sie nie stresuj, wszystko bedzie dobrze, dacie radę :-)

Mysl pozytywnie wiem,ze nie stresowac sie jest trudno,ale pomysl o dobrych rzeczach.lekarzew wiedza co robia jestes na podtrzymaniu zobaczysz bedzie dobrze :) trzymam kciuki za malutka

Gość maripoza777
wiec zrobią wszystko zeby ci pomoc..nie martw sie...

Nie zamartwiaj się,bo stres w twoim przypadku na pewno nie pomoże,musisz byc dobrej myśli. Na pewno będzie dobrze,tylko teraz grzecznie słuchaj lekarzy i leż ! Myśl tylko o pozytywnych rzeczach,bo to pomaga. Z całego serca życzę Ci powodzenia,trzymaj się :)

Gość xdfg
Jesteś pod dobrą opieką.Musisz myśleć pozytywnie,nmie stresować się bo to wszytsko ma wpływ na dziecko. Trzymam mocno kciuki!!!