Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok gr szok

on ciągle myśli o BYŁEJ... załamana jestem

Polecane posty

Gość szok gr szok

mam dość :( przez 3 miesiace, nie mowie codziennie... mowil mi o jego byłej, ale myslalam ze mu minie...minelo... niedawno zobaczylam ze pisza na gg..ona ma juz dziecko i narzeczonego, odzywa sie do niego, wypytuje o mnie itd.. stwerdzil keidys ze mam celulit, wkurzylam sie powiedzialam lepszy celulit niz dziewczyna 2x jak ja , mowie o jego byłej, powiedzial ze ona celuitu nie miala.. teraz czytalam archiwum na gg z naszych rozmow i napisal cos takiego jak m8 nie wiedzialam co to znaczy i wyslalam mu sms co to znaczy a on "a skad to wzielas? Anka napisala jakis komentarz na nk?" ciagle o niej wspomina...widocznie ten skrot ona mu pisala... strasznie sie zdenerwowalam, smutna jestem jak cholera..nie mogl spytac skad to mam? dzwonil teraz spytal skad znam ten skrot, mowie mu nie wazne skad, pytam co oznacza, nie moge spytac? tylko od razu musisz nawiazywac do niej? dalej ic siedzi w glowie? wsyzstko ci sie z nia kojarzy? a on nie, a ja mowie no chyba jest inaczej a on skoro tak uwazasz to dobranoc, pa. i sie rozlaczyl i teraz napisal co to znaczy... czy ja nienormalna jestem? ile moge wysluchiwac o niej? o sexie z nia tez mi na poczatku opowiadal :/

Gość szok gr szok
pol roku

Gość szok gr szok
nie wiem juz, czy moze nie powinnam sie czepiac o to? ale mnie kurwica bierze...ja mu nie mowie o moich bylych, to przeszlosc!! ;/

Gość szok gr szok
rok byl...ona z nim zerwala...

to masz przerabane kolezanko...bo on ja jeszcze kocha mimo wszystko...wiem to po sobie,ja jestem dziewczyna fakt,ale tez ciagle mówie o byłym bo go kocham,mono ze juz od pół roku nie jestesmy razem:(

Gość szok gr szok
mowi mi, ja jemu tez mowie...a on dalej swoje...ANIA i ANIA :|

Gość szok gr szok
wiem, ze ją kocha:(:( powiedz mi, czy nie wkurzylabys sie na moim miejscu?a i tak unas nie jest za fajnie ;(

na pewno cie to musi bardzo bolec,współczuje ci ,nigdy bym nie chciała byc w takiej sytuacji.. a dlaczego ty sie zwiazałas z takim facetem?

No facet nie moze przebolec, ze to ona z nim zerwala. Mysle, ze traktuje Cie jako odskocznie. Niestety.

ja bym sie strasznie wkurzała,ale po co on tak gada,to jest straszne co on nie wie ,ze cie to boli... on ja kocha na pewno jeszcze dlatego o niej pierdoli,chyba nie jest dobrze tkwic w takim zwiazku,wiedzac ze kocha inna :( tj smutne,nigdy mnie takie cos nie spotkało na szczescie jeszcze.. jak miałam faceta to ja muszałam wymuszac od niego jak tam z była było:)

Gość szok gr szok
ale od rozstania z nia mienlo 1 rok kiedy zwiazal sie ze mna... to jest straszne;(

wiem czujesz sie gorsza od niej kiedy on tak mówi... nie wiem co ci poradzic,ale gdybym na poczatku zwiazku słyszała juz takie teksty była to była tamto to bym dała sobie z nim spokuj,nie tkwiła bym w tym,a ty popełniłas bład bo sie zakochałas w nim i jest ci ciezko...