Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez 24

problemy z wynajmowanym mieszkaniem

Polecane posty

Gość czarna inez 24

wynajmuję z chłopakiem mieszkanie,którego właściciel siedzi w afryce-nigdy go nie widziałam, umowę podpisywałam z jego kolegą-czarnoskóry jakiś,który na umowie podawał się za właściciela wszystko to się wyjaśniło gdy nawiedziła nas matka tego co siedzi w afryce i wszystko nam wyjaśniła największy konatkt mielismy z czarnoskórym,ale on się niestety urwał,gdyż gdy dzwonimy na jego nr odbiera ktos inny matka tamtego wyjechała do afryki,zero kontaktu i teraz najwazniejsze,sąsiad-zarządca poinformował nas,że nie jest płacone za mieszkanie!i że za 2m-ce pójdzi do sądu(czyli ten czarnoskóry nie zaplacil)bo my co mąc przelewamy kasę na konto! co robić??

Gość czarna inez 24
może trochę skomplikowane,ale proszę wytrwałych o pomoc

Gość czarna inez 24
po prostu nie mam kontaktu żadnego z ludźmi od których wynajmuje mieszkanie,i nie dość,że sąsiad mówi,że jest zadłużenie na 3000 to jeszcze z gazowni dziś przyszło polecenie wyłączenia gazu

Gość dfvdf
jak masz bank statement ze pieniądze byly przelane na konto tego czarnego co wam wynajmowal mieszkanie, bym się za bardzo nie martwila, i tak w oglole to bym dawno się stamtąd wyprowadzila,

Gość czarna inez 24
a my co m-ąc z góry wpłacaliśmy na 2 konta kasę,większą część na właściciela,a mniejszą na tego czarnoskórego(tak chcieli)

Gość czarna inez 24
ale jak mam się wyprowadzić,jak czarnoskóry ma naszą kaucję? a klucze,gdzie miałabym zostawić ten czarnoskóry zawsze był miły,ale od razu mówił,że rzadko będzie nas odwiedzał,ale kiedys jeszcze dzwonił raz na jakiś czas,a teraz zero kontaktu z nikim

Gość dfvdf
to sobie odmieszkaj kaucje, wczoraj się urodzilas??? jak masz bank statement to on tobie moze nasrac,

Gość czarna inez 24
czy jest ktoś kto może mi coś rozsądnego doradzić?

Gość czarna inez 24
a co to jest ten bank statement?potwierdzenie przelewu? noe lubię robić po chamsku

Gość dfvdf
myslalam ze piszemy na forum zagranicznym, więc:D jezeli masz wyciąg z konta , to się nie martw, a klucze to nie twoj problem, nie mozesz sie dodzwonic, zostaw wiadomosc na poczcie glosowej,

Gość dfvdf
ja bym poszla na policje i zlozyla skarge, oszustwo, chamska? w takich chwilach nie ma slowa chamska

Gość czarna inez 24
robiliśmy przelewy przez internet więc wszystko mogę wydrukować. właśnie do podobnego wniosku doszliśmy,żeby nie placić juz za następny m-ąc,robić raz w tyg.przelewy na np. 0,5gr z tytułem:Proszę o pilny kontakt,może się wtedy skontaktują??może tak być?

Gość czarna inez 24
miało być,że w tytule pisac PROSZE O PILNY KONTAKT

Gość dfvdf
myslę ze warto sprobowac, miec jakies dowody ze się probowaliscie skontaktowac z wlascicielem i koniecznie zostawiac poczte glosową