Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Never-Linda

Bo偶e jakie to pi臋kne. rycz臋!!!

Polecane posty

Go艣膰 heheheeeeeeeeeeeeeeeee
obejrza艂am ten teledysk you are not alone... i co? p臋kam ze 艣miechu dlaczego? przejrzyjcie go stop-klatka-do piosenki wyrwali lask臋 kt贸ra rycza艂a pod scen膮, nadawa艂a si臋 idealnie do wykonania odpowiedniego teatru, poza tym zobaczcie jak Michael sie zachowywa艂... wybrali z t艂umu idealn膮 lask臋 buahahahahaha

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 LiyahHaughton
heheheeeeeeeeeeeeeeeee nie podniecaj sie, to oczywiste ze to by艂o ustalone wczesniej, mimo to laska mia艂a szczescie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jambalaya24
By艂 jeszcze Przecie偶 taki m艂ody:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heheheeeeeeeeeeeeeeeee
nie zdarzy艂o mi si臋 rycze膰 na 偶adnym koncercie, to teatr i tyle a wielka love do micha艂a te偶 mi szybko przesz艂a :) to tylko piosenkarz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anq25
Przezywacie jak stonka wykopki...jaki tu powod do placzu? Obcy czlowiek umarl po ciezkiej chorobie...codziennie tysiace umieraja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bartek Bronaaa
nie wiem czy to prawda, ale podobno istnieje 100 nieopublikowanych piosenek Jacko, kt贸re zostawi艂 dzieciom w spadku i kt贸re mia艂y ujrze膰 艣wiat艂o dzienne dopiero po jego 艣mierci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaaaa
jak bylam mala to sie w Nim kochalam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niedoszla zona jacko
ja marzylam ze bedzie moim mezem. Gdyby nim byl jeszcze by zyl bo nie doprowadzilabym do tego co z nim wyprawiano!

Udost臋pnij ten post

ja tez zamiast spac to siedze, ogladam na youtube filmiki z jego udzialem i rycze 馃槶 a stara baba ze mnie to ju masowa histeria opanowala swiat i nie ma sie co oszukiwac, kiedy umarl elvis presley bylo podobnie mysle ze za nikim innym bysmy tak nie plakali, a w show biznesie zostala jeszcze madonna reszta sie juz nie liczy!!! michael jackson byl osoba ktora kojarzyla 80-letnia staruszka na zabitej dechami wsi, nie ma juz nikogo takiego moze wlasnie procz madonny, ktora rowniez podobnie jak on jest czescia mojego dziecinstwa tak mi szkoda ze umarl, taki byl nieszczesliwy :( 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cie膰 malinowy
Homar to Ci odpowiem : Czemu nie Homar 馃槶 Bez sensu prawda ?? Pog贸dzcie sie, mia艂 50 lat,raka sk贸ry. W ostatnich latach i tak juz go nie by艂o w mediach. A piosenki ? - zawsze b臋d膮 i zawsze kiedy chcecie mo偶ecie ich s艂ucha膰 tak jak za jego 偶ycia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gatttaa
to prawda, nie ma ju偶 takiego artysty i nie b臋dzie, za kt贸rym bym p艂aka艂a. nie ma. Madonna, Tina, Jagger, Bono, Tyler czy inni... nie by艂oby mi ich tak szkoda. biedny, schorowany, nieszcz臋艣liwy geniusz:(

Udost臋pnij ten post

wypowiedzialas o nim w kilku s艂owach cal膮 prawd臋, gdybys byla gwiazda zaraz by to opublikowali: \"biedny, schorowany, nieszcz臋艣liwy geniusz\" nic dodac nic ujac:(

Udost臋pnij ten post

nigdy, ale to nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wierzylam, ze on jest pedofilem a po tym filmie(w sumie nie tylko) stwierdzam tylko jedno, dzieci臋ca dusza zakl臋ta w dorastaj膮cym ciele :( jaki pedofil mowilby takie rzeczy? ktos kto mowilby o sercu dziecka i jego zrozumieniu predzej sam jest dzieckiem niz pedofilem!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanka...24
Kochani nie martwcie si臋 ... Michael jest teraz szcz臋艣liwy tam na g贸rze :) ... nikt Go nie ocenia i nie oskar偶a ... jest zdrowy i nie czuje b贸lu ... Ta艅czy teraz dla samego Boga :) ... Michael by艂 wspania艂ym cz艂owiekiem i pewnie teraz zosta艂 nagrodzony za sw膮 dobroc ... szkoda tylko, 偶e musia艂 umrzec, aby ludzie docenili Go tu na Ziemi :( Smutne mia艂 偶ycie :( Jego piosenki kojarz膮 mi si臋 z beztroskim i szcz臋艣liwym dzieci艅stwem ... i tak Go zapami臋tam :) Zreszt膮 wierz臋, 偶e kiedy艣 wszyscy si臋 spotkamy na tamtym 艣wiecie i ka偶dy z nas b臋dzie m贸g艂 u艣ciskac Michaela :) ... Michael ... do zobaczenia po drugiej stronie t臋czy ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanka...24
Aha ... chcia艂am jeszcze napisac , 偶e ta dziewczyna z filmiku zachowa艂a si臋 bardzo histerycznie ... wieszaj膮c si臋 na MJ i krzycz膮c mu do ucha :/ ... Powinna docenic t膮 chwil臋 :) ... Ale i tak mia艂a szcz臋艣cie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pfoooska
LUDZIE CO WY Z NIM MACIE . UMAR艁 I TYLE !!! JAK 呕Y艁 TO 呕E艢CIE SI臉 Z NIEGO 艢MIALI, NABIJALI, KPILI A TERAZ WIELKI KR脫L POP,ALBO JEDNO ALBO DRUGIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 J_Lo
nigdy sie nie nabija艂am z Michaela, dla mnie zawsze by艂 wielki i kocha艂am go od zawsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanka...24
Te偶 nigdy si臋 z Niego nie nabija艂am i nigdy nie uwierzy艂am 偶e m贸g艂by skrzywdzic dziecko ... Do dzi艣 brzydz臋 si臋 tymi wszystkimi k艂amstwami na temat Michaela.

Udost臋pnij ten post

A dla mnie on by艂 obrzydliwy i ohydny - po wielu operacajach plastycznych wyglada艂 prawie jak nie cz艂owiek. Jeszcze pomys艂 ze zmiana koloru sk贸ry - chore jak dla mnie. Oznacza to ze musia艂 miec wiele kompleks贸w, jakies choroby psychiczne, nie kaceptowa艂 siebie. I wierze ze by艂 pedofilem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beebeerka
Zgadzam sie z homerem. Po przeczytaniu tego wywiadu zobaczycie 偶e to by艂 bardzo wra偶liwy ,nie艣mia艂y i nieszcz臋sliwy cz艂owiek . Ale to ju偶 za sprawa jego chorego tatu艣ka. A to ca艂e molestowanie dzieci to nigdy nawet przez my艣l mi nie przesz艂o ze to moze by膰 prawda. Wywiad :http://freenet-homepage.de/mjjside/wywiad_michaela_z_oprah.htm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bghy
s艂uchajcie on na ka偶dym koncercie gra艂 z playbacku? czy tylko mi si臋 wydaje??????????????

Udost臋pnij ten post