Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Never-Linda

Boże jakie to piękne. ryczę!!!

Polecane posty

Gość heheheeeeeeeeeeeeeeeee
obejrzałam ten teledysk you are not alone... i co? pękam ze śmiechu dlaczego? przejrzyjcie go stop-klatka-do piosenki wyrwali laskę która ryczała pod sceną, nadawała się idealnie do wykonania odpowiedniego teatru, poza tym zobaczcie jak Michael sie zachowywał... wybrali z tłumu idealną laskę buahahahahaha

Gość LiyahHaughton
heheheeeeeeeeeeeeeeeee nie podniecaj sie, to oczywiste ze to było ustalone wczesniej, mimo to laska miała szczescie

Gość Jambalaya24
Był jeszcze Przecież taki młody:(

Gość heheheeeeeeeeeeeeeeeee
nie zdarzyło mi się ryczeć na żadnym koncercie, to teatr i tyle a wielka love do michała też mi szybko przeszła :) to tylko piosenkarz

Gość Anq25
Przezywacie jak stonka wykopki...jaki tu powod do placzu? Obcy czlowiek umarl po ciezkiej chorobie...codziennie tysiace umieraja...

Gość Bartek Bronaaa
nie wiem czy to prawda, ale podobno istnieje 100 nieopublikowanych piosenek Jacko, które zostawił dzieciom w spadku i które miały ujrzeć światło dzienne dopiero po jego śmierci

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
jak bylam mala to sie w Nim kochalam...

Gość niedoszla zona jacko
ja marzylam ze bedzie moim mezem. Gdyby nim byl jeszcze by zyl bo nie doprowadzilabym do tego co z nim wyprawiano!

ja tez zamiast spac to siedze, ogladam na youtube filmiki z jego udzialem i rycze 😭 a stara baba ze mnie to ju masowa histeria opanowala swiat i nie ma sie co oszukiwac, kiedy umarl elvis presley bylo podobnie mysle ze za nikim innym bysmy tak nie plakali, a w show biznesie zostala jeszcze madonna reszta sie juz nie liczy!!! michael jackson byl osoba ktora kojarzyla 80-letnia staruszka na zabitej dechami wsi, nie ma juz nikogo takiego moze wlasnie procz madonny, ktora rowniez podobnie jak on jest czescia mojego dziecinstwa tak mi szkoda ze umarl, taki byl nieszczesliwy :( 😭

Gość cieć malinowy
Homar to Ci odpowiem : Czemu nie Homar 😭 Bez sensu prawda ?? Pogódzcie sie, miał 50 lat,raka skóry. W ostatnich latach i tak juz go nie było w mediach. A piosenki ? - zawsze będą i zawsze kiedy chcecie możecie ich słuchać tak jak za jego życia :)

Gość Gatttaa
to prawda, nie ma już takiego artysty i nie będzie, za którym bym płakała. nie ma. Madonna, Tina, Jagger, Bono, Tyler czy inni... nie byłoby mi ich tak szkoda. biedny, schorowany, nieszczęśliwy geniusz:(

wypowiedzialas o nim w kilku słowach calą prawdę, gdybys byla gwiazda zaraz by to opublikowali: \"biedny, schorowany, nieszczęśliwy geniusz\" nic dodac nic ujac:(

nigdy, ale to nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wierzylam, ze on jest pedofilem a po tym filmie(w sumie nie tylko) stwierdzam tylko jedno, dziecięca dusza zaklęta w dorastającym ciele :( jaki pedofil mowilby takie rzeczy? ktos kto mowilby o sercu dziecka i jego zrozumieniu predzej sam jest dzieckiem niz pedofilem!!!!

Gość fanka...24
Kochani nie martwcie się ... Michael jest teraz szczęśliwy tam na górze :) ... nikt Go nie ocenia i nie oskarża ... jest zdrowy i nie czuje bólu ... Tańczy teraz dla samego Boga :) ... Michael był wspaniałym człowiekiem i pewnie teraz został nagrodzony za swą dobroc ... szkoda tylko, że musiał umrzec, aby ludzie docenili Go tu na Ziemi :( Smutne miał życie :( Jego piosenki kojarzą mi się z beztroskim i szczęśliwym dzieciństwem ... i tak Go zapamiętam :) Zresztą wierzę, że kiedyś wszyscy się spotkamy na tamtym świecie i każdy z nas będzie mógł uściskac Michaela :) ... Michael ... do zobaczenia po drugiej stronie tęczy ...

Gość fanka...24
Aha ... chciałam jeszcze napisac , że ta dziewczyna z filmiku zachowała się bardzo histerycznie ... wieszając się na MJ i krzycząc mu do ucha :/ ... Powinna docenic tą chwilę :) ... Ale i tak miała szczęście :)

Gość pfoooska
LUDZIE CO WY Z NIM MACIE . UMARŁ I TYLE !!! JAK ŻYŁ TO ŻEŚCIE SIĘ Z NIEGO ŚMIALI, NABIJALI, KPILI A TERAZ WIELKI KRÓL POP,ALBO JEDNO ALBO DRUGIE

Gość J_Lo
nigdy sie nie nabijałam z Michaela, dla mnie zawsze był wielki i kochałam go od zawsze

Gość fanka...24
Też nigdy się z Niego nie nabijałam i nigdy nie uwierzyłam że mógłby skrzywdzic dziecko ... Do dziś brzydzę się tymi wszystkimi kłamstwami na temat Michaela.

A dla mnie on był obrzydliwy i ohydny - po wielu operacajach plastycznych wygladał prawie jak nie człowiek. Jeszcze pomysł ze zmiana koloru skóry - chore jak dla mnie. Oznacza to ze musiał miec wiele kompleksów, jakies choroby psychiczne, nie kaceptował siebie. I wierze ze był pedofilem.

Gość beebeerka
Zgadzam sie z homerem. Po przeczytaniu tego wywiadu zobaczycie że to był bardzo wrażliwy ,nieśmiały i nieszczęsliwy człowiek . Ale to już za sprawa jego chorego tatuśka. A to całe molestowanie dzieci to nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło ze to moze być prawda. Wywiad :http://freenet-homepage.de/mjjside/wywiad_michaela_z_oprah.htm

Gość bghy
słuchajcie on na każdym koncercie grał z playbacku? czy tylko mi się wydaje??????????????