Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mada27

Siara? tak wcześnie, czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość Mada27

Dziewczyny pomóżcie,czy któraś też tak miała. To jest moja pierwsza ciąża,jestem na początku 5 mies. i od kilku dni leci mi wydzielina z piersi. Czy to normalne ?

Gość mądralla
normalne ja mam siarę od 20tygodnia więc od 5 mies właśnie:) teraz jestem w 29tyg i leje się ze mnie coraz bardziej

Gość Mada27
Dzięki,to mnie uspokoiłaś,bo wszystkie moje znajome to albo miały dopiero po porodzie,albo pod sam koniec ciąży. Myślałam,że jakaś dziwna jestem.

Gość mądralla
ja byłam w takim samym szoku jak Ty bo nie spodziewałam się tego tak wcześnie ale pytałam ginekologa i powiedział że każda ciąża jest inna i inaczej organizm kobiety na nią reaguje:) w każdym bądź razie nic się nie martw wszystko jest ok. możesz kupić sobie wkładki do stanika ja miałam nie raz problem z dopraniem białego

Gość Mada27
Dzięki mądralla. Pozdrawiam :)

hmm przypomniala mi sie moja smieszna sytuacja z siara,,, jak bylam w 5 miesiacy ciazy to byly wakcje, upaly niesamowite, ktoregos dnia wybralam sie spacerek nad zalew(pelno ludzi) z mezem,, i nie zalozylam stanikaa, po jakms czasie tak mi cos chlodno w persi zroblo.... a maz sie smieje ze mam plamyy w miejcach sutkow hahahaha wroclam szybko do domu to mamuska sie wystraszyla ze cos ze mna nie tak a moja babcia, daj spokoj ONA POKARMISTO BEDZIE:):) no i bylam:)

Gość ja też mam
Ja też mam taką wydzielinę od 20 tc! Cieszę się, że nie jestem sama :) Dziewczyny, tylko to nie jest siara! Siara to mleko, które pojawia się po porodzie. A ta wydzielina to tzw. mleko wstępne, piersi tak się przygotowują do karmienia i rozwijają się kanaliki mleczne.

Gość Mada27
A dzięki za info. :)