Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co by tu zrobić xD

czy to już ?

Polecane posty

Gość co by tu zrobić xD

mhm... Mam 16 lat. Mój chlpoak 17. Zadaje sobie pytanie czy jestem juz gotowa na swój 1 raz z moim chłopakiem. Bardzo go kocham, jesteśmy ze soba juz sporo czasu. :) zastanawiam się również czy nie wpadniemy ? ;|

Gość mlodyginiewny
Zdecydowani za wczesnie. Nie rob tego bo bedziesz za kilka lat zalowala jak znajdziesz sobie porzadnego faceta.

Gość a bzykaj się
ale najlepiej niech on ci na początek zrobi minetke.

Gość co by tu zrobić xD
mhm... ale to własnie ten chłopak... na całe zycie.

Gość co by tu zrobić xD
a Ty : a bzykaj się , jesteś zboczony !!

Gość roflcopter
smieszna jestes .. masz 16 lat i jestes na 100% pewna ze to ten na cale zycie .. jestes jeszcze dzieckiem i uwiez mi, to na pewno nie ten... ale rob jak uwazasz, Ty sie potem bedziesz z tym meczyla nie ja... kurwa mac co za czasy ze dzieci zaczynaja sie pierdolic

Gość co by tu zrobić xD
moja sprawa ;]

Gość ej ja wiem
moimzdaniem porozmawiaj z partnerem . Mysle, że nbie jesteś młoda na swój 1 raz... Zanm przypadki takie , że 13 letnia dziewczynka ma juz dziecko... bo sie nie zabezpieczyli . Prezerwatywa w ruch i do dzieła ;]

Gość frufru
jesli NAS sie pytasz czy to już czas to najlepiej świadczy o tym że jeszcze nie. jak przyjdzie czas to sama bedziesz wiedziała że to już. a czy nie wpadniecie - wiesz, wpadka jest naturalnym ryzykiem podczas uprawiania seksu, nawet i najlepiej zabezpieczonego. przemysl to sobie. jesli nie jestes gotowa zaakceptowac tego - nie współżyj. porozmawiaj tez o tym ze sowim facetem - co bedzie jak wpadniecie? i nie daj sie zbyć gadaniem ze "spoko, nie wpadniemy" - powinien udzielis Ci konkretnej odpowiedzi. bo potem sie okaze ze zostaniesz z dzieckiem a on sie ulotni. i w ogole kwestie antykoncepcji powinniscie omowic wspolnie. jaka metoda bedziecie sie zabezpieczac, kto bedzie odpowiedzialny za jej zapewnianie (kto bedzie pamietal o tym zeby kupic gumki itp, bo potem zdziwki ze "jak to, nie masz?"...).