Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roziuniaaaa

Czy ząb po leczeniu kanałowym ma prawo boleć?

Polecane posty

Gość roziuniaaaa

2,5 tygodnia temu miałam zakończone leczenie kanałowe 5-tki. Od tygodnia czuję, że mnie trochę boli, a teraz dość mocno, aczkolwiek nie tak jak przy zapaleniu miazgi było. Czy to ma prawo boleć jeszcze? Czy może źle wykonana robota, albo boli ten obok? Cięzko mi ocenić tak na 100%, ale chyba boli własnie ten sam. Jak mi robiła plombę i wyrzucała miazgę to mnie bolało, ale ona nic nie mówiła na to. A mówiłam, że boli.

Gość wha wha
mnie bolało z 2,3 tyg...

Gość LiyahHaughton
po takim czasie nie powinien boleć, chyba ze boli jak nagryzasz coś ttzn ze juz za długo masz lekarstwo, no i mozliwe ze boli Cie coś obok, ja tak raz miałam

Gość wha wha
pamietam że miałąm takie silne bole ze prawie mdlałam :o

Gość roziuniaaaa
ale ja już mam zakończone leczenie kanałowe. Nie mam żadnego lekarstwa. Miazga wyrzucona, kanał zalany i polomba już jest czy jak to się zwie.

ehh te zęby :O ja miałam zapalenie dziąsła, założono mi opatrunek w postaci antybiotyku do zęba na tydzień. Wcześniej usunięto mi nerw z tego zęba :O na szczęscie nic nie bolało bo ze znieczuleniem to było robione. Po tygodniu pojechałam na zaplombowanie bez znieczulenia już :O ale ząbek trzyma się dobrze.

Gość wha wha
maprawo cie bolec

Gość LiyahHaughton
o no to w takim razie albo masz ten ząb spieprzony albo boli Cię coś innego, po kanałowym leczeniu zab jest martwy, nie ma prawa bolec

Gość roziuniaaaa
No właśnie też mi się wydaje,że nie powinien boleć. 2 lata temu miałam czwórkę kanałowo, teraz obok piątka. Szóstka się odzywa, czy piatka źle zrobiona...