Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veroni mineral

ambitne kobietki... gdzie?

Polecane posty

Gość veroni mineral

... czemu coraz mniej kobiet stawia sobie coraz to nowsze cele w zyciu... nie udoskonala sie , nie zdobywa nowych doswiadczen...nie ksztalci sie... ? jak juz ktoras skonczy studia i znajdzie robote ,to juz rzadko kiedy robi cokolwiek dalej... spoczywa na laurach...byle by jej placili. ;/

Gość kazdy w zyciu ma wlasna
droge znajdz swoja zamiast zyc zyciemm innych- to tez malo ambitne

Gość parishiltonxd
ja jestem laura i nie czuje zeby ktos na mnie spoczywał hah ;D

Gość veroni mineral
drazni mnie, ze moja zona ma w nosie wszystko. znalazla glupia prace mdo ktorej chodzi bo wypada. a studia skonczyla smieszne, jest po awfie ale i tak nigdy nie pracowala w zawodzie. ;/

Gość w-3
bywaja rozni ludzie ;/ moja kobieta wlasnie konczy studia.. lotnictwo - marzy jej sie wojsko, a mimo to ciagle robi rozne kursy: ma skonczony kurs sekretarki, obslugi lotniska, konczy kurs ksiegowosci i zapisala sie na kurs j. rosyjskiego. cholernie mnie cieszy ,ze ma leb na karku i ambicje. czasem przesadza ,bo oprocz nauki pracuje ( poki co szalu nie ma ,ale praca pozwala jej inwestowac w nauke).. ale kiedys jej sie to oplaci. natomiast jej kumpele siedza w domu na zasilku i ogladaja Esmeralde na VHS :D

Gość veroni mineral
no widzisz stary... zazdroszcze ... chetnie sie zamienie ;/

Gość kiszona kiszka
nie kazdy ma predyspozycje i warunki do nauki. pieniadze tez sa waznym elementem ,nie oszukumy sie... checi to nie wszystko

Veroni. Jesteś od porcelany to nic dziwnego że zdejmujac majtki przed ślubem oczy miałeś zamknięte i nie widziałeś co brałeś... Dzisiaj powinieneś szanować to co masz. Bo czemu masz mieć lepiej od nas?!