Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinezka177

Mam 17 lat i nie wiem czy to nie za wcześnie

Polecane posty

Witajcie, pierwszy raz psze na forum aby się poradzić.Pewnie niektorzy uznacie mnie za gówniarę , niewiedząca nic o zyciu , nie chce sluchac niemilych opini , proszę tylko o radę. a Więc jak wspominlam wczesniej mam 17 lat, moj chlopak z ktorym jestem 1,5 miesiac tez, spotykamy sie juz pol roku nawet troche więcej, narazie uklada nam sie idealnie, sa wakacje, wczesniej (ostatnie pol roku) skupialismy sie bardziej na rozmowie ze soba, patrzeniu sie na siebie ;dd itp. ale ostatnio zaczely sie dlugie pocalunki , lezelismy blisko siebie ,i uprawialismy \\\"seks w ubrani\\\"u? wiem, to śmiesszne, jestem dziewicą i narazie chce zeby tak zostalo , ale chciaalbym dostarczyc chlopakowi troche przyjemnocsi, ale niewiem cz gdy zaczne go podniecac to bardziej nie skupi sie na zyciu ertycznym niz na mnie.niewiem czy to nie za wczesnie na takie pieszczoty i pozanwanie juz swojego ciala. Dziękuję z gory jesli ktos to przeczytal i proszę o radę.;))

Gość przyjaciel z wyruchanom dupom
Poka najpierw cycki :p

Gość moim zdanim
1,5 miesiaca to za wczas na seks

Ale nie chodzi mi o seks , tylko o delikatne pieszczoty, niewiem cz nie bede przez to \"nieszanowana\"

Skoro pytasz, czy to nie za wczesnie odpowiadam: TAk, zdecydowanie za wcześnie, bo wiesz o tym sama,z ę nie do konca tego chcesz. Gdy będziesz pewna, zę to ten moment, wtedy bedzie odpowiednia pora. :)

Gość moim zdanim
a na pieszczoty odpowiedni czas jest mak bedziesz gotowa

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
Moim zdaniem to za wcześnie :p szanuj się dziewczyno

hey ja sie ogolnie seksu nie boje itp. ale mam takie jedno pytanie:czy chlopak jak wsadzi penis w tylek, to dziewczyna moze zajsc wtedy w ciaze???? ;p

jak jestes gotowa i jeste spewna,ze chcesz to zrobic z tym chlopakiem, to nie mam przeciwskazan. ale pamietaj, ze jeszcze masz slaba psychike

Gość Misiek5
Pinezka: Ludziom w tym wieku zamiast seksu polecał bym petting. Katarzyna: nie może, a tak wogóle to poco to robić? Anal jest be.

Gość ml24
Ja odradzam tak szybkie zbliżenie. Facet któremu za szybko poszło z dziewczyną, łatwo się nią nudzi i szuka nowej "zdobyczy". A nawet jak będziecie razem to świadomość że Cię tak łatwo zdobyć będzie powodowała że pomyśli - jak mi tak łatwo poszło to inny też ją szybko zdobędzie...

Gość banan56
laska jestes jeszcze dzieckiem, wez sie szanuj!

Gość ewaaajbfdjh
skoro tu piszesz tzn ze masz watpliwosci, a to znaczy ze nie dojzalas jeszcze psychicznie do seksu, to ze masz cycki i ochote to jeszcze nic nie znaczy:P a Twoj chlopak moze Cie przestac szanowac, chciec coraz wiecej...daj se spokoj jezeli lecisz za moda,to ostatnio w modzie jest dziewictwo az do slubu:) pozdro:)