Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waga prawdy

Gdize się zgłasza osoby oszukujące zus?

Polecane posty

Gość waga prawdy

do zusu czy us?

Gość ale US ściąga podatek z kasy
którą daje ZUS... do ZUSu

Liakada przestań! Bardzo dobrze robi! Oszustwa powinny być tępione! Bo potem ludzie narzekają że na renty nie ma pieniędzy i takie niskie są... I na emerytury. A czemu nie ma?

ZUS to ZUS a US to US. Gdzie jest oszustwo, tam DONOSICIELE zgłaszają. A do załozyciela topiku: nie rób innemu, co Tobie niemiłe. Na ile to nas ZUS oszukał! Do końca zycia oszukując nie wyrównamy rachunków.

Jesienna lubisz jak Ciebie oszukują? Ja nie lubię! I ja nie oszukuję! Więc na mnie sobie mogą do ZUSu donosić, bo i tak nic nie znajdą! Ale tak - szerzmy patologię, po co coś robić?! Wkurza mnie takie podejście! 😠

Ja też nie oszukuję, ale wiem jak ZUS oszukuje ludzi. I to jest dopiero patologia. Przez niedołęgów zza biurek ludzie tracą dorobki zycia, a oni nawet przyznając się do błędów nie cofają procedur. Poza tym teraz płacisz na przyszłą emeryturę, ale skąd wiesz czy ją dostaniesz, skoro ZUS jest zadłuzony na ogromne sumy? To jest właśnie patologia: oszukiwanie Polaków i łudzenie lepszą przyszłością.

Gość na polską patologię
już nic nie pomoże, wiem, bo sama piszę, apeluję i awanturuję się na każdym kroku o wszystko, w urzędach, administracjach, wszędzie, a i tak nic się nie zmienia. Albo człowieka oleją, alo jeszcze i do niego się przyczepią. Ale nie można przestać. Ale jak masz zamiar donieść, myślisz, że jak napiszesz że ktoś tam oszukuje to się tym zainteresują? Masz jakieś dowody?

Gość kudłata żżmija
do zusu:) ale zusu nie da się oszukać:)