Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania..

obrazic sie ?

Polecane posty

Gość mania..

napisalam wieczorkiem do mojego chlopaka na gg zyczenia na dobranoc bo sam sie nie odzywal ale pomyslalam ze zajety bo status miala za chmurka. kiedy przeslalam zyczenia chwile po zniknal z gg :( niby takie gownienko a dotknelo mnie ze sie nie odezwal. nigdy tak nie robil. zrobic awanture czy dac sobie spokoj?

Gość dddddddddddddddddddd
na pewno cie zdradza... wali wam na dekle przez internet!!! coraz bardziej...

Gość mania..
pytam powaznie czy obrazilybyscie sie za to ze was olal?

Gość Wielki znak zapytania
Obrazić!

Gość mam czarną xwke
yhy i zabił bym jego ojca jego matke dziadka pradziadka i potem porwał córkę :P

Gość mania..
Regres ha ha a teraz powaznie ja wiem ze to niby gowno problem a jednak dziwnie sie poczulam i jak zwyczajnie wylaczal komputer? przeciez widzialam go za chmurka wiadomosc dotarla i po malej chwili zniknal. tzn pewnie wylaczal ale przy wylaczaniu napewno zobaczyl wiadomosc.

Gość jeśli masz więcej niż 15 lat
to współczuję problemów

Gość memento567
kobieto daj spokoj... nie rob z siebie paranoiczki... to glupstwo, masz ty problemy;/

Gość mania..
Regres-- tego wymagalaby kultura przeciez to nic nie kosztuje a pokazuje, ze traktuje mnie powaznie. facet juz nie nastolatek a takie zachowanie

Gość mania..
nic nie poradze ze zwracam uwage na detale bo uwazam ze wlasnie w nich tkwi cala prawda o czlowieku

Gość memento567
czy ty masz problemy z samoocena? bo na to wyglada, problem jest w tobie nie w nim

Gość kotka69
nieee, nie obrażaj się :) nie ma o co. wyluzuj :) Jak się spotkacie to mmożesz pytać, czy dostał wiadomość. na 70% nie dostał...

Koniecznie zrób focha, a jak sie spotkacie, to karczemną awanturę :o co on sobie wyobraża dupek jeden :o

Mania - CZEPIASZ się detali a nie "zwracasz uwagę" To bardzo istotna różnica. Mógł wylączać komputer, mogli mu wyłączyć światło, ktoś mógł mu wyłączyć GG, może być co najmniej kilkanaście różnych wytłumaczeń ale dla Ciebie wydaje się najistotniejsze jak znaleźć pretekst do obrażenia się.

nic nie poradze ze zwracam uwage na detale bo uwazam ze wlasnie w nich tkwi cala prawda o czlowieku" ooooooo ładnie detal w postaci komunikatora okreslajacy charakter i zachowania człowieka noooooo kafe zadziwia :P

Gość bzdury gadam
on juz cie nie kocha... aj bym z nim zerwala za takiej cos.

13:33 [zgłoś do usunięcia] mania.. Regres-- tego wymagalaby kultura przeciez to nic nie kosztuje a pokazuje, ze traktuje mnie powaznie. facet juz nie nastolatek a takie zachowanie a autorka pewnie jeszcze nastolatka - skoro takie zachowanie :-O

Gość mania..
regres-- tak serio, powiedz szczerze nie wkurzylbys/abys sie gdybys komus pisal wiadomosc i ta osoba nie zareagowala memento-- czemu myslisz ze mam jakies problemy z samoocena jaki to ma wogole zwiazek? kotka 69-- dlaczego myslisz ze na 70 % nie dostal czemu niby nigdy nie bylo z tym problemow ale dzieki za wpis :)

Gość mania..
malo stanowczy on jedynie ma dostep do komp wiec nikt inny tam nie siedzial, jesli wylaczyli mu swiatlo to od czego sa smsy? zawsze bylo tak ze jesli wylaczylo mu prad a rozmawialismy wczesnie na skype np to zaraz dzwonil z wytlumaczeniem dlaczego zniknal a teraz cisza, dlatego poczulam sie olana.

No ta obraź się i zerwij.... bo on nie odczytał wiadomości... napisz jeszcze on mnie chyba juz nie kocha, bo nawet smsa nie napisal czemu nie odpisal na gg... ohh ja nieszczesna... Masakra ://

Gość mania..
britney kochanie w wyobraz sobie ze tak, tlumacze ze jesli tak bylo a moglo to u licha sa telefony

Gość kotka69
Mania, bo wydaje mi się, że jeśli to Twój chłopak i żyjesz z nim w normalnych relacjach, to odpisałby. Jeśi nie zrobił tego, to na pewno miał powód :) Stawiam na to, że komp mu się zawiesił lub po prostu nie dostał wiadomości. Zresztą spytaj go o to :) tak będzie najłatwiej. Tylko nie złość się, nie obrażaj, bo to do niczego nie doprowadzi. Pomyśl co będzie gdy do niego nie doszła wiadomość, a Ty nagle się obrazisz... facet nie będzie wiedziła o co chodzi. Niewarto:P Pogadaj z nim, na pewno wszytsko sobie wyjaśnicie :)

regres-- tak serio, powiedz szczerze nie wkurzylbys/abys sie gdybys komus pisal wiadomosc i ta osoba nie zareagowala" to zalezy jak kto traktuje komunikatory ? osobiscie uzywam gg jako smsów w komórce ... zostawiam wiadomosc z nadzieja ze bede miał odpowiedz... moze nie dzisiaj ? moze nie jutro ? moze za tydzien ... wali mnie to .. jesli akurat z kims rozmawiam na gg ,nie stroje fochów i nie obrazam sie jesli ta sosoba nagle znikinie i zakonczy rozmowe ... bo przyczyn moze byc kilka moze akurat komp sie posuł , serwery padły , jakas inna przyczyna ? Zastanowaiłas sie nad takimi mozliwosciami ?