Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa1

czy wy tez tak macie? Pytanie do panów i pań

Polecane posty

Gość onaa1

Jestem bardzo zazdrosna kiedy mój ukochany patrzy na te wszystkie piękności z tv. Podobno nie jestem brzydka ale wtedy czuję się jak najgorszy pasztet... Z tego powodu nie chcę się rozbierać przed nim do naga bo boję się,że mnie z nimi porównuje a wiadomo jak wypadam z taką konkurencją. Boję się,że kochając się ze mną patrzy i myśli"szkoda,że nie wygląda jak ta czy tamta". On się o to wścieka,ale nie mogę się przemóc:( Czy jeszcze jakieś kobietki tak mają? A wy panowie jak faktycznie do tego podchodzicie?

Gość 089
dziewczyno masz po prostu kompleksy i panie z tv tutaj są bez winy. Poza tym te panie na codzien wygladaja tak jak przecietna kobieta. W tv stylisci zajmują się nimi kilka godzin przed nagraniem, a operatorzy kazda ich niedoskonalosc za pomoca specjalnych efektow usuwaja...

Gość onaa1
No ok,przyznaję mam kompleksy. I to duże. Ale w tym sęk,że oni widzą je takie wypipczone a nie na co dzień. Ja się staram o siebie dbać, higiena, makijaż, kropla perfum,staranne ubranie... Ale przecież im do pięt nie dorastam:( A mój facet patrzy na nie,później na mnie i co? Pewnie nasuwają mu się do głowy różne myśli. Pytałam ale wiadomo,że na ten temat facet nie powie prawdy:/

Gość 089
One by nigdy Twojego faceta nie chcialy, zapewniam Cię :) takze nie martw się ze Ci go ktoras z nich zabierze;) jakby nad Tobą siedziało 20 osob przez 5 h to tez byś w tv zajebiscie wygladala. Jeny dziewczyno, wpisz sobie w google gwiazdy bez makijazu... od razu Ci przejdzie.

Gość kotka69
tez tak miałam, ale nabrałam dystansu do siebie. Zobacz, niewarto:) po co sobie psuć humor i dolować, że jakaś laska w tv jest ładna? on jest z Tobą, Ty mu się podobasz :) Przecież Ty tez oglądasz w tv różnych przystojniaków i co? to nie oznacza, że nie podoba Ci się Twój chłopak :)

Gość onaa1
No ok tylko,że teraz nawet gumy do żucia reklamują nagie laski a faceci? takich tylko bez koszulki mogę policzyć na palcach jednej ręki:/ Tego więc raczej nie można porównywać...

Ona - najpierw złośliwie - wydłub mu oczy to przestanie się gapić :P A teraz poważnie - jest z Tobą, tak? Czy stara się umówić z tymi z tv? Nie. To o co Ci chodzi? O to, że popatrzy? Nie dziwi mnie, że się wścieka, też bym się wściekał. On chce Ciebie a nie te z tv, co to w ogóle za bzdura?! I możesz być spokojna, że nie myśli nic w stylu "hm, z tamtą to byłoby fajnie" Jeśli w ogóle to myśli jak się nie spuścić jeszcze przez 20 sekund :P

Gość onaa1
ktoś jeszcze się wypowie?

a czy twój facet mógłby mieć jedną z pań w tv? pomyśl że skoro ty im niedorastasz do pięt tak i on im niedorasta

Gość kalendariummalzenstwa
ja tez tak mam. Niestety to ich wina bo nas niedowartosciowuja:-(

Gość ja mam podobnie
Jesli oglądamy tv i sa jakieś piękne kobietki,ale ja myślę sobie w główce...jaka piękna..mój ukochany pewnie mysli jaka laska!!! Ale nic mu nie mówię oczywiście;) Niech patrzy... bo co mam telewizor wyrzucić??? Na szczęście mój facet mnie dowartościowuje na każdym kroku...także nie przeszkadza mi to!;) Wiadomo jak każda kobieta jakieś tam kompleksy mam,ale wiem że ciałem,buźką i charakterkiem jestem Jego ideałem! O! Hehe. Pozdrawiam Was kochane i nie ma co się nakręcać. To my piszemy sobie w główkach przeróżne scenariusze...głupie! Niepotrzebnie wyszukujemy problemów!;) Buźka!

Gość kotka69
ja mam podobnie -- dokladnie teraz myślę tak jak Ty. Do autorki tematu - myslę, że niedlugo to Ci przejdzie, nie panikuj tak, nie rób awantur, bo po co psuć związek. to tak smao jakby Twój chłopak się czepiał, że Ty rozmawiasz ze swoim kolegą i się uśmiechasz do niego ;P

Gość onaa1
kurczę staram się ale jak dochodzi cop do czego to masakra. Czuję zię jak zero:(