Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radosc02

Nerwowosc,doly ,ciaza..

Polecane posty

Gość radosc02

Witam..Mam problem jestem w 9 tc..Pojawily sie objawy ciazy a wraz z nimi wrocily doly..:( leczylam sie kiedys na nerwice i depresje ..Mialam z tym juz rok spokoju przyszla ciaza i z powotem..najgorzej jest jak zostaje w domu sama..Czy winne sa hormony?..bo juz sama nie wiem pytalam lekarza to mowila ze jak nie przejdzie w 2 trymestrze trzeba bedzie sie tym zajac...

ja również miałam gorszy nastroj w ciąży i temu winne są hormony, nie radzę stosować zadnych leków psychotropowych, bo to wpłynie na dzidziusia. To są hormony, niestety ciąża to niecekawy okres pod tym względem. Ja psychicznie czułam się koszmarnie:o ale da sie to przeżyć, głowa do góry :)

Gość radosc02
Dziekuje ..:/ wiesz ja mam do tego problemy rodzinne ktore sie wloka w nieskonczonosc ..a czy moglabym zazywac magnez..? mam czasem takie skorcze miesni i dretwienia..? Moze w pl udam sie do psychologa ...kiedys chodzilam i pomoglo...

Gość magnez nawet powinnaś brać
bo zapobiega skurczom macicy i poronieniu

Gość radosc02
A jaki magnez polecacie..? ja mam magnez w multiwitaminie dla kobiet w ciazy..ale uwazam ze jest tam go za malo..

magnez mozesz brać, ja brałam tylko witaminy Prenatal. Oj ciężko wspominam ciążę, jedyne co fajne to kopniaczki maluszka i to wszystko... Poród też OK, miłe wspomnienia:)

Gość radosc02
To moja druga ciaza w pierwszej nie wiedzialam co to nerwy..

miałam nadzieję że własnie druga ciąza bedzie lepsza, że lepiej ją zniosę, bo moja sytuacja osobista sie poprawiła i była duzo lepsza niz w pierwszej ciąży. Ale nie, byłam równie nerwowa i miałam karuzelę nastrojów, także wiem to wina hormonów