Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wstrząs

Jakiś czas temu wprowadziłem u mnie w domu reglamentacje sexu...

Polecane posty

...moja dziewczyna jest bardzo, ale to bardzo we mnie zakochana :) Tak sobie sprawy poustawiałem, że ona tańczy jak jej zagram i co najwazniejesze, nie przeszkadza jej to, gdyż, słusznie zresztą, uznaje, że to mężczyzna jest Panem domu, a kobieta powinna go słuchać. I mi i jej to odpowiada, nie ma na tym tle kłótni między nami. Z sexu zrobiłem dla niej nagrodę za dobre sprawowanie. i co najciekawsze to działa :) Ot proste przykłady - zrobiła na obiad to co lubie, był sex i dwa orgazmy :) Jej matka chciała przyjechać, to kazałem odwołać ta wizytę, posłuchała, był sex :) aleee... w niedziele poszła gdzies z koleżanką, powrót do domu spóźniła o 1,5 godziny, sexu nie było. Wczoraj na ten przykład nie uprasowała mi rano koszuli, sexu nie było. Dzisiaj już ładnie rano przeprosiła i podała uprasowaną koszulę i śniadanie do łózka, a przed chwilą dzwoniła, czy \"jej misiaczkowi nie jest gorąco w taki upał, bo zaraz będzie w okolicy i może mi coś zimnego do picia kupić\" :classic_cool: Wydaje mi się, że znalazłem na nią sposób, w końcu :classic_cool:

Gość taaaaaa
a świstak siedzi...

Masakra :o No super.. Ona wiecznie cos robi a Ty bierzesz... co Ty myslisz ze seks to jakas rzecz przetargowa... ; / Modlić się tylko żeby przejrzała na oczy kiedyś i Cię rzuciła :DD

>> a na boku uprawia sex z kims innym Mimo iż jej nie ograniczam w sposób bezczelny, to kontroluje to co robi i gdzie chodzi. Pracuje z samymi kobietami, po pracy zawsze do domu. Czasem wyjdzie gdzieś z kolezanką, ale to nic groźnego... Gdyby mnie zdradzała, wiedziałbym o tym. poza tym z niej słaba aktorka :classic_cool:

Gość 089
Twoja kobite popierdolilo.

Zygmuncie a co zrobisz jak ona odmowi ci w pewnym momencie seksu bo uzna ze to nudy, co? Co wtedy bedzie nagroda? :classic_cool:

Gość dfgjdhjiog
fajny sposób ale do czasu, jak jej się znudzi sex z tobą to już nic nie zrobi w domu, tylko będzie leżała...sam pod sobą dołki kopiesz

Nie można uznać za nude jazdy na kolejce górskiej. Z sexem ze mną jest tak samo :classic_cool:

Gość a ja mam już wakacje
na pewno kupiła sobie wypasiasty wibrator i już nie tęskni za seksem z Tobą :P

Gość 089
On po prostu nie chce miec kobiety tylko niewolnika na wylacznosc :)

>> a pewno kupiła sobie wypasiasty wibrator Dokładnie, ma taki. Bawimy się nim, razem ;-)

Ja bym nie chciała mieć faceta niewolnika. Oznaczalo to by, że ma niska samoocene o sobie... a ja kompleksy.... Haha Wstrząs pewnie ma tych kompleksów wiele :-D jak potrafi kobiecie tylko dać porządny seks :-D

Zygmuncie ja widze ze uprawiasz z nia czesto seks i to moze sie znudzic, tak jak codzienna jazda kolejka gorska. Wprowadz wiekszy rygor np. seks raz w tygodniu albo raz w miesiacu, bedziesz miec wtedy pewnosc ze sie nie znudzi :classic_cool:

>> n po prostu nie chce miec kobiety tylko niewolnika na wylacznosc Przecież to to samo 😴

Gość 089
o ile seks z wibratorem mozna nazwac porzadnym... bo wibrator to jeszcze i owszem...

>> Wprowadz wiekszy rygor np. seks raz w tygodniu albo raz w miesiacu, bedziesz miec wtedy pewnosc ze sie nie znudzi Dziękuję, szacunek za dobrą radę :classic_cool:

Gość hahahahahahaha
I nikt się nie zczaił że autor włąśnie wyśmiał kobiety. Bo to metoda kobiet jest jesteś niegrzeczny nie będzie sexu a jak byłeś milutki to w nagrodę seksik... proste aha jestem kobietą więc wiem jak to działa co nie znaczy, że stosuję to w swoim związku

Gość 089
Nie , to nie to samo. Jestem kobieta i tylko i wylacznie JA jestem swoim "panem" :) osobicie nie zwiazalabym sie z kolesiem co daje sobia pomiatac. To zenujące i czulabym się idiotycznie, ze stac mnie TYLKO na takiego...

Gość a ja tam
jakbys na mnie trafi,to bym na zlosc tak robila,ze po pol roku bys zapomnial to co sex...wtedy ty bys skomlal o niego

e tam seks, phiii... jak moj jest niegrzeczny to ja mu obiadu nie daje, to jest dopiero okrucienstwo :classic_cool:

Gość verduraefrutta
to chyba sposob na idiotke, ale jesli takie sa Twoje ambicje to coz... wszystkiego najlepsze, a jej nie wspolczuje choc mysle, ze to prowo.... ;)

>> o zenujące i czulabym się idiotycznie, ze stac mnie TYLKO na takiego... Widzisz, grunt to tak grać, żeby ta druga osoba nie wiedziała, co się z nią robi :) a tylko mistrzowie potrafią tak manipulowac drugimi ludźmi, aby tamci mysleli, że to inicjatywa nalezy do nich ;)

Gość głupiś
a może seks tylko od święta? Boże Narodzenie, Wielkanoc, pierwszy dzień wiosny...