Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rychliwa sprawiedliwość

Czy nie uważacie że na studia powinny być normalne egzaminy?

Polecane posty

Gość rychliwa sprawiedliwość..
tfu, specyficzne*

Gość uważam że powinny być
ja swoją maturę bardzo dobrze zdałam, ale teraz chcę zacząć kierunek nowy i brakuje mi jednego przedmiotu. I wygodniej by mi było zdać na miejscu egzamin niż jeździć i załatwiać sobie maturę z jednego przedmiotu, tym bardziej, że miałam niezły zapierdziel w maju na swoim obecnym kierunku. A uwaga o wiecznych studentach jest nie na miejscu, bo co to już ambicji nie wolno mieć?

Klucz kluczem, ale egzaminy są lepsze zwłaszcza z punktu widzenia uczelni i jej poziomu. A i ludzie na tym tracą, bo wylatują. A tak by wylecieli na wstępnym i szukali swojego miejsca gdzie indziej lub za rok próbowali.

Gość bez sensu argumentacja
Zaczynać medycynę po 30-stce to już - sory - ale wariactwo. Studia medyczne trwają z tego co się orientuję 6 lat, plus praktyki, specjalizacja - następne lata. I co, świeżo upiczony lekarz w wieku lat 40? :|Hmmm

Gość la mam ba P
u mnie na 20 osob 14 nie zdalo matury nawet najlepszy uczen ze srednia 5,7 oblal irytuje mnie gadania ze jest taka prostacka... kiedys inaczej nauczano teraz inaczej... kiedy nauczyciel tlumaczy a pol klasy rozrabia i wzamian robi na okrete kartkowki zamiast tlumaczyc to sory ale tak sie nie da czego kolwiek nauczyc ... ci co chca cierpia na tym

Gość rychliwa sprawiedliwość..
wariactwo? :D pewnie, lepiej siedzieć na dupie do usranej śmierci i nie realizować marzeń studia skonczy w wieku 36 lat, staż 37 no i? 37 lat to już starość prawda? a pomyśl , że min 20 lat taka osoba może pracować

Gość bosanoga
"Zaczynać medycynę po 30-stce to już - sory - ale wariactwo. Studia medyczne trwają z tego co się orientuję 6 lat, plus praktyki, specjalizacja - następne lata. I co, świeżo upiczony lekarz w wieku lat 40? :|Hmmm" No i co z tego? Uważasz że dajmy na to taki ktoś nie może spełniać swoich marzeń tylko dlatego że dla Ciebie to wariactwo? Wolałabym żeby leczył mnie nawet 50letni świeżo upieczony lekarz z pasją i miłością do swojego zawodu niż znudzony już swoją pracą 40latek który po paru latach w zawodzie stwierdza że nienawidzi swojej pracy.

Gość uważam że powinny być
bez sensu argumentacja- masz całkowicie adekwatnego nicka do swoich wypowiedzi:P o Cie obchodzi kiedy ktoś zaczyna studiować medycynę? Może to kogoś interesuje i całe życie o tym marzył. Masz naprawdę dziwny tok myślenia.

Gość bez sensu argumentacja
A niech studiuje, mi to zwisa, ale nie poszłabym do 40-letniego lekarza który dopiero rozpoczyna pracę w zawodzie. :|

Poszłabyś, poszła, bo byś nie wiedziała, ile lat w zawodzie pracuje. Chyba, że każdego lekarza o to pytasz ;)