Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szafirowe oczyyy

Przerwo, chciałabym Ci poprawić humor

Polecane posty

Gość Szafirowe oczyyy

🌼 :)

Gość Szafirowe oczyyy
Właśnie zastanawiam się jakbym mogła to zrobić :) Taka z Ciebie fajna dziewczyna, nie smuć się tyle :)

Gość
czasami jest to po prostu mission imposible :) ale 🌼 za starania

Gość przerwa jest trolem zwyklym
nie karmcie go :O

Gość to fstyt
przerwa to chłopak 25letni, ma stulejkę i jest prawiczkiem, na kafe od 6 lat, a wy się nabieracie :O

Gość Szafirowe oczyyy
Rozumiem, bo mi też czasem jest bardzo ciężko. Szczególnie źle było przez ostatnie kilka miesięcy... Zaczynałam już powoli wariować... Naprawdę, to było okropne. Piszę było, bo mam nadzieję, że ten stan już nie wróci. Bo wiesz, jakby tak patrzeć na życie z boku, to rzeczywiście czasemm wydaje się to straszne, bo wokół pełno niebezpieczeństw, jakieś wypadki, choroby, kataklizmy, ludzka obojętność. Nigdy nie wiadomo co się człowiekowi może przydarzyć. Ale przecież chodzi o to, żeby szukać tych najmniejszych szczęśliwych chwil. I te najmniejsze mogą wydać się największymi. :)

Gość
tak ten stan jest beznadziejny :O nawet nijak to do czegos porównac ale Tobie jest cięzko własnie z takich ogólnych powodów ,nieszczesc swiata? czy osobistych konkretnych ?

Gość szafirowe oczyyy
Wiesz, co, hmm... Mam konkretne powody do takiego poczucia smutku, a przytłaczają mnie te ogólnie refleksje czy fakty, obserwacje tego świata, na którym pełno wypadków i śmierci. Kiedy o tym myślę, czuję jakąś taką niemoc wobec tego co się dzieje na świecie, bo niczego nie można przewidzieć, moment i może stać się jakaś tragedia. Straszne uczucie. Ale przecież jakby spojrzeć na to z innej strony, to mamy wpływ na wiele rzeczy. Na każdego z naszego otoczenia, na siebie. To kwestia nastawienia do tego wszystkiego.

Gość szafirowe oczyyy
Ale całe szczęście, oby nie zapeszyć, teraz czuję się... dobrze. :) A jak u Ciebie, skąd te stany smutku?

Gość
u mnie raczej do drugie ,egoistycznie :O sama nie do końca wiem skad i co jest powodem

Gość szafirowe oczyyy
Rozumiem. Ja też najbardziej doczepiłam się siebie, swoich defektów konkretnie :S

Gość szafirowe oczyyy
:O*

Gość
to samo :O i teraz albo naprawiac albo akceptowac? na pierwsze nie mam tylu kasy a drugie nie do zrealizowania :O

Gość szafirowe oczyyy
Myślę, że jak coś naprawdę przeszkadza, to można naprawić. Ale najważniejsza jest akceptacja. :) To jest kluczem do wszystkiego. Mnie np. przeszkadza mój nos, o którym nikt mi nigdy nie powiedział złego słowa. ale ja sobie coś wmówiłam niestety...

Gość wazne.trzymsie.
PRZERWA JEST CHORA PSYCHICZNIE! IDZIE NA ODWYK!

Gość szafirowe oczyyy
A co Tobie nie odpowiada?

Gość szafirowe oczyyy
Czy przeszkadza coś, co nie jest wymienione w stopce? :)

Gość fsfsfsd
Przerwa a jak wyniki matur?

Gość Studioska
Cześć, może moglibyście wypelnić ankietę do mojej pracy magisterskiej, za wszystkie wpisy i odpowiedzi będe bardzo bzardzo wdzięczna, podaje link: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje i pozdrawiam cieplutko

Gość szafirowe oczyyy
Widzę, że temat padł kompletnie. Przerwa, każdy ma jakieś defekty, nie ma ludzi idealnych. A pozytywne nastawienie do świata sprawia, że człowiek wydaje się piękniejszy :) Naprawdę :) Czytam Twoje posty od dłuższego czasu i bardzo Cię polubiłam. :) Ślę Ci duuużo uśmiechu i dużo dobrej energii. :)