Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kroopla Rosy

Facet poznany w klubie /Pubie

Polecane posty

Wychodzę z koleżankami do Klubu - poznaje fantastycznego faceta, wymieniamy się nr telefonu i przez następne dni piszemy tony pięknych sms-ów. Spotykamy się, fajnie się rozmawia- opowiadam o sobie , ze jestem sama - opisuje trochę przeszłości (szczerze), on o sobie mówi mało, więcej o swojej pracy - mimo wszystko miło spędzamy czas. Gdy tylko nikt nie widzi -uściskom i pocałunkom nie ma końca. W między czasie On otwiera sie troszeczkę i mówi, ze jest w separacji( nie sądownej)... ??? Kolejne dni - tona pięknych sms-ów, prawie o każdej porze dnia, wieczoru (-pomijając fakt , ze na noc wyłącza telefon.) Jest Boski myślę sobie, że po przykrych doświadczeniach z przeszłości znalazłam tego wyśnionego...Bardzo chcę spędzać z nim każdą chwilę, niestety On pracuje, a poza tym jego sytuacja(czyt. separacja) nie pozwala mu na spontan, więc widujemy sie podczas moich przerw w pracy, lub gdy On wraca z treningu. Na spacer jedziemy 40km za miasto. Randki, spotkania - w samochodzie, na parkingach , zauważam , że mimo iż rozmawia ze mną( nie mówi nic o sobie, o swojej sytuacji- gdy narzekam - mówi o nadziei i ze wszystko przed nami, na pocieszenie pokazuje gdzie mieszka), przytula się , całuje jego wzrok krąży na około jakby sprawdzał czy nikt nie obserwuje. Jest między nami chemia, jednak z tygodnia na tydzień, piękne sms-y nie wystarczają, krótkie spotkania również. Chciałabym normalności. Po głowie zaczynają krążyć myśli, że separacja to może bardzo wygodne słowo, ze może wcale tak nie jest przecież nic o nim nie wiem... może jestem jego zabawka w nudnym pożyciu małżeńskim. Kończę tę znajomość. Biorę wszystko na siebie, aby miał czyste sumienie. Sms-y juz nie są tak miłe. Przepraszam i dziękuję. On każe skasować swój nr i przestaje pisać. Odzywa się po kilkunastu dniach , ale to juz koleżeńska bardzo oficjalna rozmowa. Żałuje ,że nie ułożyło sie inaczej... Mam jednak wrażenie, ze w klubie /dyskotece/ Pubie nie można znaleźć faceta co drugi w separacji... Co sądzicie na ten temat? czy miałyście podobne doświadczenia?

Gość pukal Cie na tych parkingach
:o

Gość to pewnia stad ta szopka
:o

Gość OSTRA zmija
a w jakim wieku szukasz?

Gość jalksfjasjfsafkljjjkajl
ona się pyta o doświadczenia w czymś takim, jak ona przeżyła-czytaj ze zrozumieniem.

Gość ja poznalam swojego w pubie
ale on nie ma zony. moze powiedz mu ze chcesz sie z nim spotykac, ale nie mozesz dopoki on ma zone i ze poczekasz az on rozwiaze swoje sprawy i znowu bedzie wolny? mysle ze to uczciwe

Tak sobie myślę, że skoro twierdził, ze separacja, ze rozwód, że wszystko przed Nami itp. To jak jest ogarniety i piekne słowa były prawdziwe to sam sie odezwie jak juz będzie rozliczony z przeszłością, chociaż ja mam wrażenie ,że to wszystko to pic na wodę(wrażeń szukał i tyle). Wracajac do tematu , nie macie wrażenia, ze Faceci poznani w klubach to co drugi to wrażeń szuka? Gdzie w takim razie spotkac normalenego człowieka?

naiwne... ludzie, otwórzcie oczy! swego czasu spotykalam się z facetami poznanymi głównie na czacie - to byly jednorazowe zazwyczaj spotkania - odwiezienie do domu, ew. kawa po drodze 80% z tych facetów była "w separacji" (to dla bardziej naiwnych) lub "w trakcie rozwodu" (to dla tych mniej pobłażliwych wersja) Moge się założyć, że ich żony nie miały pojęcia, że są w separacji a tym bardziej w trakcie rozwodu Trzeba miec trochę zdrowego rozsądku, kobiety, nie lepić się do facetów jak te muchy do... Wpakujecie się w chore uklady a potem będziecie czekać, płakać, pluć jadem na żony, które to Wam nie chcą oddać swoich niekochanych, a przez Was uwielbianych, facetów. Po co Wam to? Upewnijcie się, ze facet jest na 100% wolny i dopiero potem angażujcie w znajomość. A gdzie szukać? No niestety, nie ma klubów dla wolnych, uczciwych, pożądnych, trzeba szukać, przyglądać się, przebierać az do skutku. Ja trafiłam, a raczej mój M. na mnie trafił - w necie.