Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pijana jak bela

Czy przeżyliście kiedyś wakacyjną miłość?

Polecane posty

Gość Pijana jak bela

Mam na myśli, że wieesz... leżysz sobie na plaży, tu mewka Ci gdacze, tam butelka po piwsku, morze szumi, ratowniczka z celulitem biega w pomaranczowym podkoszulku... i bach! LOVE. Miłość. Stoi on/ona jak marzenie, piękna sylwetka, idealna twarz. Później seks na plaży i te inne? A później wielkie obietnice jak w "Agnieszce" Łez? A później wielki ch*uj? Znaczy sie kontakt się urywa i na jesieniu pozostaje blade wspomnienie? Niech mi no ktos opowie:classic_cool: to dziwne takie..

Gość Historyk Kafeterii
Nie :P

Gość nierozważna i romantyczna
nie.. a chciałabym heh:P tzn taką żeby przerodziła się w coś więcej.. :P wakacje już się zaczęły więc kto wie? hehe :P

Gość Pijana jak bela
Moja przyjaciółka w tamtym roku wróciła znad Bałtyku wzbogacona o niewiarygodny seks z Niemcem. Opowiadala mi jaki to był cudowny, ile to spędzali razem czasu, pokazywała zdjęcia jego, ich wspólne, kolegów, zabierał ją na jakieś koncerciki... I tak opowiada mi lalunia już drugą godzinę i ja nagle. - Misia, ale Ty nie znasz niemieckiego, a angielski masz łamany.. Po polsku on mówił? - No wiesz, to był chyba niemiecki, po polsku umiał "kurwa", "kocham", "Miśka" i "poszło mi oczko". Padłam:D

Gość Pijana jak bela
e no, nie pozwolcie mi tak po prostu opasc na samo dnoo, opowiedzcie mi cos jeszcze, no pusiulki moje nooo!!! :classic_cool: