Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna-86

Jak przypiąć fotelik 0-13kg do samochodu?

Polecane posty

Poradźcie proszę bo nie mam pojęcia! Wiem, ze tyłem do kierunku ruchu i przypniemy na tylnim siedzeniu ale jak te pasy przełożyć przez ten fotelik? MA ktoś moze jakieś zdjęcie? instrukcje? Kurcze... proszę poradźcie.

Gość conny
masz instrukcje;-) chyba ze uzywany kupilas;P

Nie mam intrukcji. Dostałam fotelik od brata ciotecznego. On jest za granicą więc nie jest w stanie mi pokazać a instyrukcji już na pewno nie ma.

Gość ksksksks
tylem i tam masz takie nie wiem jak to nazwac plastikowe wypustki, dzyndzelki czy jak im tam. pas laczysz ze soba obydwa (znaczy jeden pas ale obydwa paski laczysz i wkladasz za te wypustki (sa po obydwu stronach ). zapinasz i naciagasz pas zeby dobrze trzymal, musi byc scislo

a czy chciałoby Ci się pomęczyć i skopiować do paint'u zdjęcie fotelika i narysować linię pasa jak ma być poprowadzony? :( Jeśli Ci się chce.... ale pomogłoby mi coś takiego bardziej...

Gość Nigdy przenigdy nie wolno
używać fotelika, z którego korzystał ktoś inny. To kwestia bezpieczeństwa dziecka i na tym nie warto oszczędzać.

Gość ksksksks
wiesz co w sumie to nie mieszkam w Polsce i nie jestem pewna czy te foteliki dokladnie tak samo sie montuje chociaz tak mi sie wydaje. ja mialam fotelik z baza, baza mocowana pasami ale kilka razy w innym samochodzie uzywalam bez bazy i te tutaj maja te wypustki tak mniej wiecej kolo raczek dziecka (po bokach). pas bardzo latwo sie zaklada. caly pas ciagniesz w dol i zakladasz pod pierwsza wypustke i druga i zapinasz. naciagasz pas i tyle. a ksztalt pasa to takie jakby L tyle ze dol L wygiety do dolu.

Gość ksksksks
jak przodem?? ten do 13 to to nosidelko dla niemowlaka przeciez. nigdy przodem

Dziwię się, ze pojawiają się problemy w stylu, jak przypiąć fotelik, przecież przy każdym takim sprzęcie powinna być instrukcja, no chyba, że fotelik jest taki sobie, kupiony bez atestów i instrukcji - z takiego lepiej zrezygnować. Czasem można znaleźć instrukcje na stronie producenta, więc może lepiej tam sprawdzić.