Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetPrincesska

the sims 3

Polecane posty

Gość ewele
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin i tam kliknij na TS3.exe

Gość okol
Program Files/ Electronic Arts / The Sims 3/ Game/ Bin i kliknij na TS3.exe

Gość gość kk
Cześć! Długo gram już w The Sims 3 ale ostatnio nie mam pomysłu na fajną rodzinę... Chciałabym zrobić jakąś mega fajną!

Gość gość ślicznotka
Chętnie odpowiem ci na to pytanie. Gość KK. Gram w TS3 już długo. Posiadam dodatki: Cztery pory roku, Studenckie życie, Wymarzone podróże, po zmroku, pokolenia. Mam 2 fajne propozycje. Więc tak: Jest ładna dziewczyna, młoda dorosła: Annie (załóżmy). Mężczyzna gruby, brzydki, leniwy, dorosły; Albert (załóżmy). Annie jest podróżniczką. Studiowała komunikację. Po studiach wybiera się na podróż do Francji. Po badaniu wraca do miasta. Brigdeport. Wynajmuje apartament ( mały). W klubie poznaje dorosłego Alberta. Albert nigdy nie był żonaty, nawet nigdy nie był w związku. Wkrótce pobierają się. Po kilku dniach Annie informuje Alberta o ciąży. Cieszą się bardzo. Rodzi się synek Diego. Annie ciągle się nim zajmuje , a Albert leży na kanapie. Wkrótce wiele mężczyzn patrzy na piękną, spacerującą matkę z pięknym dzieckiem w wózku. Albert robi jej o to afery.Wkrótce rozwodzą się. Dziecko mieszka z Annie. Ale Albert o nie walczy. Dalej wymyśl sama...

Gość gość kk
Fajny pomysł...

Gość gość
tez gram nałogowo w sims 3 !! :D :D :D też czasem mi się pie/rdo /li gra nie wczytuje się albo w czasie gry sama sie wylacza , dlatego musze co jakies 10 min zapisywac ;)