Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fijolkowa

remontuje pokoj, kto pomoze z kolorami?

Polecane posty

Gość fijolkowa

jedna sciane chce ciemnofioletowa, pozostale w jasnym kolorze. meble sa czarne z bialo-czarnymi frontami. chce tez fioletowy dywan, ale zupelnie nie wiem na jaki kolor pomallowac fronty mebli i jaka kupic kanape

Gość fijolkowa
seledyn wydaje mi sie zbyt jaskrawy. hm bo zastanawiam sie czy kanapke i fronty w jednym kolorze czy jednak rozne, chociaz wolalabym aly to dodatki zwracaly an siebie uwage jak wielkie rzeczy ta oliwka mnie nawet kusi

Widziałaś reklamę duluxa ?jest tam śliwka ,oliwka i wlaśnie chyba orchidea :) zajebiście to wygląda ,moja matka ma tak w sypialni a dywan ma biały w czarne liście czy tam jakieś chabazie :D niby surowo ,ale naprawdę ładnie to wygląda ,taki spokój jest :D Żeby nie było, nie reklamuję farby tak mi sie przypomniało tylko :D

starocie z dawnych czasow i duza reprodukcja 'La reproduction interdite' 1937 Rene Magritte. piekny pokoj to bedzie.

Gość fijolkowa
mam w reku katalog duluxa 2009 :P ale sama nie wiem,wlasnie to zestawienie jest takie dosc popularne ale ciezko chyab dobrac cos do takiego fioletu a i zastanawiams ie na pozostalymi scianami czy cos bardzo jasnego, czy jakas kawa z mlekiem czy delikatny roz? wtedy oliwka do rozu nie bedzie pasowac

Słońce daj se spokój z różem żółcią i takimi cudami ,chcesz mieć pokój pierwsza klasa to rób jak piszemy :D walisz jedną ścianę na fiolet ,na głównej kleisz tapetkę w duże liście paproci czy coś na ten styl biało-czarna ,duże wzory :D mały dywanik prostokątny biało czarny i to koniec z ostrymi i wyrazistymi akcentami :D kupujesz wazon podłużny ,błyszczący może być czarny albo właśnie bez lub mleko wrzucasz kilka gałęzi ozdobnych i stawiasz an podłodze ,moze być też jakaś lampka podłogowa ,ale to wszytko zależy jak to chcesz zorganizować ,albo jedzie na nowocześnie i pomieszanie z poplątaniem ale robisz pokój babci z kwiatowymi elementami :Dkanapa aby tylko nie biała :D

Gość fijolkowa
nie dywan chce fioletowy bo juz znalazlam taki jak chce :D :P kwiatkow nie chce, chcialam tylko jeden pasek tapety ale w kolorach oliwki, najgorzej ze nie wiem jaki kolor kanapy, chcialam jasna zeby stala na tej ciemnej scianie ale jasne to takei niepraktyczne :o moze lpeiej pomalowac 3 sciany na fiolet a jedna z sufitem na jasny kolor?

Zrób jedną na fiolet a pozostałe na oliwkę tylko jasną .Na tej filetowej możesz nakleić lub namalować jakiś fajny motyw , pomysł zgapić możesz z netu :Dnp jakąś gałązkę,albo pień ? babusa z liśćmi :D filetowa ściana oliwkowe malowidło :) do tego oliwkową kanapę ,ale juz w ciemniejszej tonacji .

Gość fijolkowa
to zxnowu ja :P zmienilam koncepcje i jednak sciana nie bedzie fioletowa tylko oliwkowa a reszta jasna typu orchidea. meble sa czarne tylko wtedy nie wiem na jaki kolor fronty pomalowac?