Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość airbus 313

potrzebuje RADIO SAMOCHODOWE

Polecane posty

Gość airbus 313

chcialabym kupic mojemu chlopakowi radio samochodowe. nie znam sie na tym kompletnie, wiec prosilabym o jakies porady. czy kazde radio pasuje do kazdego samochodu, jakie firmy sa dobre i za ile moge dostac dobre radio (tak, zeby nie przeplacic), z gory dziekuje:)

Gość helppoo
a ile chcesz wydać na to radyjko??

Gość airbus 313
do 500 zl

Gość airbus 313
z allegro nie kupie, ale dzieki za pomysl:) poszukam w sklepie. a tak w ogole to czym powinnam sie kierowac kupujac radio? troche sie boje, ze sprzedawca wcisnie mi co popadnie. na co powinnam zwrocic uwage?

Gość helppoo
jeśli mial bym wybierać to coś firmy ALPIINE SONY lub PIONIER w tej cenie te radia mają porównywalne parametry także sprzedawca może ci jedynie pomóc w wyborze, zwróć uwagę czy radio jma pilota teraz to standard, wejście na USB AUX lub karte teraz te pierdoły sie liczą

Gość airbus 313
super, bardzo dziekuje za pomøc:)

Gość alpine clarion pioneer

Ja bym polecał radia marki Kenwood, są dobre jakościowo, niezawodne i można znaleźć modele już w granicy 250-300 złotych. Zobacz na ten model http://tnij.org/h9wy kosztuje 287 złotych , przy dobry głośnikach zapewnia super jakość dźwięku.

Gość gość
Dobre i niedrogie radia samochodowe mają w http://www.secar.pl/ - ja właśnie kupowałem u nich pół roku temu i radyjko spisuje się doskonale. Nie zależało mi na czymś wypasionym, a na porządnym sprzęcie.

Gość gość
Spory wybór radiów do samochodów, głośników i innego sprzętu samochodowego mają na www.stopol.info Zamawiałem u nich sprzęt i mogę potwierdzić, że jest bardzo dobry i ma dobrą cenę.

Gość gość
Radia samochodowe, systemy car audio oraz wiele innych ciekawych dodatków do samochodu znajdziecie w ofercie firmy www.stopolgroup.pl Sam korzystam ze sprzętu od nich zakupionego i jestem z niego bardzo zadowolony.

Dobre radia samochodowe oraz sprzęt multimedialny do samochodów znajdziecie w ofercie firmy https://stopolgroup.pl/  Sam korzystam z radia oraz kamery cofania, które zakupiłem od tej firmy i jestem z nich zadowolony.