Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Renia24usa

Depresja

Polecane posty

Gość 089
depresję z jakiego powodu?

Gość slicznotka86
dlaczego?jaki powód?

Gość bbbbbbbbbbbbbr
my jesteśmy;) też często miewam stany depresyjne z myślą o samobójstwie

Gość kotka222
tez mam depresje. lecze sie u psychiatruy seronilem, kiedys zazywalam dluzgo i czulam sie extra, potem przrwalam i depresja wrocila:( teraz znow zaczelam brac, mam nadzieje ze znow bedzie ok

jestem ubezwlasnowolniona ot co... siedze sama calymi dniami z dzieckiem w domu 24 h na dobe jestem z nim....nikt mi nie pomaga przy niczym....sama wszystko robie ale juz mam dosc...nie mam sily .....nie jem nic czasem kilka dni...kawa i papierochy mi zostaly....

Gość 089
to radze isc do dobrego psychologa i zajść się synkiem.

nikt mnie nie rozumie..... mieszkam w usa... jestesmy sami tutaj z mezem(bo po 6 latach razem dopiero wzielismy slub teraz )jak sie synek urodzil.....nie mam gdzie isc ....nie mam nic....

Gość 089
wez dziecko na spacer. Jak mowisz po angielsku to co za problem poznac jakies kolezanki? nawet na glupiej lawce w parku.

nie masz przyjaciol zadnych? rodziny? jak na moje przeszlas Nervous Breakdown. jesli czegos z tym nie zrobisz, odbije sie to na twoim zdrowiu i calej rodzinie.

089 wlasnie ze sie zajmuje non stop.....jestem niewyspana od czasu porodu jeszcze...chcialabym juz odpoczac bo wszystko mnie boli......

Gość uczucie kluski w gardle
wracaj do Polski jak sie okazuje pieniadze to nie wszsytko

Gość 089
Dlaczego nie porozmawiasz o tym z mezem?

tesknota za domem ,smierc mojego taty zaraz przed moim porodem ...nowe obowiazki brak czasu na cokolwiek ...duzo tego

a po co tam pojechałas??zwiedzac??

Gość RóżowyTornister
Jak ja kocham prowokacje ;]

089 ......juz nie wiem jak rozmawiac.... ale wiem jedno ...i moge to teraz powiedziec....... Jak ktos potrzebuje pomocy to kazdy ma to w dupie i nie widzi nic..nie pyta.....lekcewazy i mowi sie ze widziwia itd ale jak taka osoba slaba psychicznie targnie sie na swoje zycie to potem placz i zgrzytanie zebow.......ze nikt nie wiedzial jak to sie stalo jak to mozliwe ble ble ble......

Gość piatkowo
Sorry, ale przed zajsciem w ciaze nie wiedzialas jak bedzie wygladalo twoje zycie?? Skoro nie stac cie na opiekunke i powrot do pracy(jezeli w ogole pracowalas), to po cholere decydowalas sie na dziecko?:O

Gość piatkowo
lekcewazy i mowi sie ze widziwia itd ale jak taka osoba slaba psychicznie targnie sie na swoje zycie to potem placz i zgrzytanie zebow.......ze nikt nie wiedzial jak to sie stalo jak to mozliwe ble ble ble...... Czyli co, wszyscy maja ci pomagac, bo mialas kaprys rozmnozenia sie i teraz nie dajesz rady?:O

do kogo masz pretensje??? W USA prawie wszyscy sa na prochach i nie zauwazaja drugiego człowieka jakl ci tam zle to po cholere tam jestes??? kaze ci ktos??

smiejcie sie to nie prowokacja .....za malo mam jeszcze sily by odejsc z tego swiata i moj synek mnie trzyma tutaj choc czasem krzycze na niego klne zloszcze sie....ale kocham go najmocniej na swiecie i nigdy bym mu krzywdy nie zrobila....ale chcialabym choc na 1 dzien odetchnac od tych obowiazkow bo jestem tylko czlowiekiem...

Z tego co piszesz to faktycznie masz depresje ale dziwne ze twoj maz tego nie widzi i nie reaguje i nie zaprowadził cie do psychiatry

a maz nie moze sie nim zajac choc 1 dzien w tygodniu??????

piszcie sobie co chcecie..... niektorych wyobrazenie o USA jest niesamowicie nietrafne ..przyjedz tu jeden z drugim to zobaczymy jak bedziecie cwaniakowac....

prosze gnojcie mnie ......tego mi potrzeba....wlasnie teraz bracie siostro spluncie na mnie bo nie daje sobie rady ze soba....