Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejku no dosc dosc /

NOWORODKI PORODY NASZA KLASA LUDZIE OPANUJCIE SIE!!!!!!!!Sa granice

Polecane posty

Juz nie pojmuje doslownie tego! Niemal co dzien nowe zdjecie jednodniowego bachorka, ba! nawet z sali porodowej! ja wiem, ze jest baby boom i kazdy chce pochwalic sie potomkiem, ok ale czy nie mozna by poczekac z miesiac az tod ziecko dojdzie do siebie!?? nabierze wygladu ladnego niemowlaka??? nosz kuzwa?? szkoda, ze zdjec z miedzy nog glowki nie daja jeszcze??? zrozumcie robicie krzywde tez dziecku:/ a Wasi znajomi zachwycaja sie o boze jaka sliczna, jaki cudny, jakie och ach!!! a prawde mowiac klamia! bo nei mzoan nazwac 3godzinnego dzieciaka pieknoscia- no dla rodzicow jest piekne bo jest ich koniec z ekshibicjonizmem, miejcie jakis szacunek do waszej rodziny

Gość kotka222
jeszcze z sali porodowej nie widzialam- zapodaj jakies foty

wole nie bo to moi znajomi:( kuzwa.......przzylam szok, co prawda to ojciec w czepku takim zielonym trzymajacy becik z usmiechem jakby wygral w toto! czy to jest do pokazywania na NK?? niee

moze ze mna jest cos ie tak, ale moi naprawde dobrzy znajomi to robia i nigdy wczesniej ich nie podejrzewalam o to

Gość hmmmmmmmmmmm

Gość polska mala 1789
cieszy sie bo ma czym i chce podzielic sie ze znajomymi ta radosna chwila w jego zyciu.. dziewczyno nie przezywaj tak bo wrzodow sie nabawisz- nie chcesz patrzec to wylacz. mi przeszkadzaja powykrzywiane twarze tak aby jak najlepiej wyjsc na zdjeciu, ale sie nei zale nikomu :]

Gość uczucie kluski w gardle
ekshibicjonizm na NK to normalne nic mnie nie zdziwi a najsmieszniejsze sa te kretymskie komentarze no przeciez ze nikt im nie napisze ze to niesmaczne kazdy bedzie achał i ochał Polacy to zakłamany naród

Gość nie no dosc
no tak niby to normalne, te wycieczkowe czy wykrzywiane twarze tez sa nie takie calkiem normalne.... ja sie po prostu musialam wygadac i juz mi lepiej, nie bede po prostu patrzec

Gość moja znajoma to dała na nk
zdjęcie z maluchem i swoją piersią, doslownie dziecko przymierzało się do ssania a na widoku jej naga pierś, brodawka i sutek:P Tak sobie to wyglądało, ale dziwie jej się, że sie nie wstydziła

Gość piatkowo
daniem psychologa, publikacja intymnych zdjęć to przejaw ekshibicjonizmu, ale też niedowartościowania: Osobom ujawniającym takie zdjęcia chodzi o to, by cały świat zobaczył co przeżywają. Jest to dla nich "rajcujące", bo gdyby je oglądała tylko rodzina i znajomi, nie byłoby takiego efektuMichał Lewandowski, psycholog Osobom ujawniającym takie zdjęcia chodzi o to, by cały świat zobaczył co przeżywają. Jest to dla nich "rajcujące", bo gdyby je oglądała tylko rodzina i znajomi, nie byłoby takiego efektu. Determinacja, z jaką ludzie za wszelką cenę i wszystkimi sposobami chcą zaistnieć w świadomości ludzkiej, świadczy również o ich ogromnym niedowartościowaniu.

Gość nie no dosc
uczucie kluski.... no racja dokladie tak jest, ochy i achy a w rzeczywistosci krytykuja to, ja takich zdjec nie komentuje, nie chce wyjsc na hipokrytke...wczesnie ci ludzie byli nawet przeciwni temu

Gość pipiii
a mnie najbardziej śmieszą i drażnią te upozowane zdjęcia często robione samemu sobie na telefonie komórkowym, widać wyciagniętą rekę:D często mam ochotę napisać, że ktoś wygląda koszmarnie, ale jak....?

Gość nie no dosc
piatkowo....to duzo tlumaczy...hmm. tak jak wypady na wyspy kanaryjskie rowniez... ale cyc :O z dzieckiem???

Gość Ja....
kurcze nie masz kobieto wiekszych problemow?mnie jak sie cos nie podoba to nie patrze. a kilku godzinne dzieci bywaja ladne.fakt nie wszystkie ale bywaja.

Gość nie no dosc
pipii:D:D:D to tez tez...hahaha ale duzo osob podziela nasze zdanie...te zdjecia z komorek sa zenujace! a ja powiedzialam juz, ze jak nei ma jej kto zdjecia zrobic to ja jej z checia cykne! i sie obrazila, widocznie lepsza perspektywa z gory:D

Gość nie no dosc
Ja...no widocznie ja m taki problem, a Ty nie..mam ochote na ten temat podyskutowac i dyskutuje, ja nei widzialam slicznego dziecka 4 minuty po porodzie!:[

Gość albo tooooooo
same dzieci na zdjeciach, a rodzice gdzie???

Gość piiipii
dlatego nigdy nie zamieszczam komentarzy pod zdjeciami znajomych nie znoszę hipokryzji, a moja dobra kumpela sie mnie pytała ostatnio czemu jej nigdy nic nie napiszę..a co? slicznie wyglądasz? pięknie razem wygladacie? śliczna rodzinka?.......zaraz rzygnę

Gość piatkowo
Jak mnie wkurwiaja ludzie piszacy "to po co wchodzisz"? wchodze po to, aby zobaczyc jak wyglada kolezanka z dawnych lat, a nie po to, aby ogladac jej bachora w 50 ujeciach:O

Gość juz nie mowiac
o zdjeciach z usg............. nawet tych 4d gdzie widac embriona dokladnie

Gość juz nie mowiac
piatkowo i pipii doskonale was rozumiem...same dzieci, zero znajomych, ja wiem, ze dzieci sa calym swiatem, ale nie tak doslpwnie chyba

Gość ohohohohoooooooooooo
ale sprytnie zablokowane:D

Gość brzuchy
tez sa duza przesada....9 m-c ciazy odslaniac brzuch i pokazywac go calemu swiatu;/

Gość czerwona pomarańcza
dla mnie to tez śmieszne jest ,2 tysiące takich samych zdjęć dziecka, albo po 200,300 znajomych, których się widziało może z raz albo dwa w życiu,żenada:o