Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....ot ..co.....

zanim drugi raz osadzicie michaela jacksona przeczytajcie to

Polecane posty

Gość .....ot ..co.....

piosenka ktora napisal :( Michael Jackson"Childhood"(dzieciństwo) Czy widzieliście moje dzieciństwo? Szukam świata z którego przybywam Bo rozejrzałem się W biurze rzeczy znalezionych mojego serca Nikt mnie nie rozumie Uważa się, że to w wyniku jakichś dziwnych napięć... Tak się głupio zachowuję, zupełnie jak dziecko Ale wybaczcie mi... Ludzie mówią, że jest ze mną coś nie tak Bo kocham tak elementarne sprawy To moje przeznaczenie Szukać czegoś co wyrówna Dzieciństwo, którego nie znałem... Czy widzieliście moje dzieciństwo? Szukam tych cudów w mej młodości Takich jak piraci i sny o przygodach O podbojach i królach na tronach Zanim mnie osądzicie Spróbujcie naprawdę mnie pokochać Spójrzcie w wasze serca a potem spytajcie Czy widzieliście moje dzieciństwo? Czy widzieliście moje dzieciństwo? Szukam tych cudów w mej młodości Takich jak opowiadanie fantastycznych historii I sny które odważyłem się śnić Patrzcie jak latam Zanim mnie osądzicie Spróbujcie naprawdę mnie pokochać Bolesną młodość Którą miałem...

Gość cóż tu można dodać jeszcze...
:(

Gość piatkowo
Ladaco zamknij sie bezmozgowcu. Michael zostal strasznie skrzywdzony przez ojca. On nie potrafil normalnie egzystowac w spoleczenstwie, bo od malenkosci wystepowal jedynie na scenie. Dzisiaj ogladalam wywiad z mlodziutki michealem, w ktorym mowil, ze nie wie co to przyjazn, ze nie boi sie ludzi i dobrze sie czuje tylko na scenie.

Gość Ja....
ladaco kretynizm cie dopadl

ludzie mają różne odczucia z dzieciństwa, nie wszyscy wspominają z rozżewnieniem i tęsknotą...nie zawsze jest tak jak w bajce...ale później są jeszcze inne etapy, dojrzewamy i zmieniamy się...wiele sytuacji ma wpływ na to, kim jesteśmy...no i przede wszystkim uwarunkowanie genetyczne, cechy osobowościowe, także nie mozna wszystkiego tłumaczyć nieszczęśliwym dzieciństwem :O...

Gość heheh hehehe heheheON
To samo-tak samo jak was oszukano w sprawie Michaela Jacksona-tak samo was oszukuja w sprawach innych takich jak polityka, sprawy moralne i spoleczne.Zakladam sie z kazdym o to,ze dokladnie ci sami wierza w te klamstwa o Jacksonie pedofilu maniaku i dziwaku,ktorzy wierza w te wszystkie klamstwa saczone bez przerwy ale wytrwale z ekranow TV i prasy.Ci ludzie naleza w wiekszosci do tych ktorzy daja sie oszukiwac bez przerwy.Powod jest jeden i ten sam-nienawisc do samodzielnego myslenia,nienawisc do czytania,nienawisc do poszukiwania prawdy.

Gość me too
Vinga, nieszczesliwe dziecinstwo, a to co mu zafundowal ojciec to niebo a ziemia:O

Załóżcie jeden główny temat o Jacksonie i tam prowadzicie swoje dyskusje.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456
E tam - był artystą miał sie fanami przejmować. A on TAK MYŚLĘ zarobił se białych , fajnych dzieci z probówki. byle miały ładnych rodziców pewnie - białych. I tyle go wszystko obchodziło. Będą miały wszystko - myślał naiwnie Majkel. No brak słów - ale myślenie :( Ale kto tak nie myśli? Jednak to wszystko są kłamstwa. KŁAMSTWA. I nic sie nie uda wtedy. Jemu się udało NIBY ale ... obrzydlistwo jak dla mnie w sumie. A zresztą CO MNIE TO OBCHODZI.

Gość on nawet ma
głos chlopca

Gość a właściwie to
a dlaczego dzieci białe sobie zrobił? z całym szacunkiem do niego, jednak to mnie nurtuje

Gość heheh hehehe heheheON
ludzie-jacy wy potraficie byc perfidni.Coniektorzy znaja sie nawet na stosowaniu takich sztuczek zywcem wyjetych z metod komunistycznych propagandzistow znanych dzisiaj chociazby z komunistycznej zydowskiej gazety dla polakow.A oto taka probka: "I tyle go wszystko obchodziło. Będą miały wszystko - myślał naiwnie Majkel. No brak słów - ale myślenie " Te komunistyczne sztuczki polegaja na postawieniu bzdurnej,wymyslonej przez specjaliste od dezinformacji tezy i nastepnie budowaniu na tej klamliwet tezie calej teorii majacej zaleznie od potrzeby oczernic,wysmiac,ukarac lub wyrzucic poza nawias spoleczny dana osobe. No i wlasnie tak piszesz kobieto- "Beda mialy wszystko-myslal naiwnie Majke.No brak slow-ale myslenie". Twojteza jest raczej twoim wlasnym domyslem niz sposobem myslenia Michaela.Wlasnie na tej klamliwej w takim razie tezie stawiasz mu oskarzenie-"-ale myslenie". Wlasnie takimi metodami posluguje sie wiekszosc tych,ktorzy oczerniaja innych.

Gość .....ot ..co.....
nie kazdy ma tyle sily zeby pogodzic sie z krzywda ktora zostala mu wyrzadzona w dziecinstwie. czasami okrutne dziecinstwo wplywa na cale zycie:(

Gość
Do Ladaco,ja mysle ze nie tylko pomniki beda mu stawiac,ale ulice,parki,szkoly i wiele instytucji bedzie nosilo jego Imie i Nazwisko.Skad u ciebie tyle nienawisci do drugiego czlowieka ?,ktos tez chyba cie skrzywdzil.

Gość ooooooiiiiiii
Micheal w wywiadzie dla Oprah O: OK., przejdźmy do rzeczy, która w Twoim przypadku jest najczęściej dyskutowana, to kolor Twoje skóry….. w oczywisty sposób różniący się do tego, który miałeś, gdy byłeś młodszy, jak myślę, to spowodowało mnóstwo spekulacji i kontrowersji na temat tego co zrobiłeś, albo co nadal robisz, czy wybielasz swoją skórę, czy twoja skora staje się jaśniejsza, bo nie chcesz być czarny? MJ: Po pierwsze, o ile wiem (bije się w piersi) nie istnieje taka rzecz jak wybielanie skory. Nigdy czegoś takiego nie widziałem, nie wiem co to jest. O: Cóż, były kiedyś takie produkty, pamiętam, że gdy dorastałam, zawsze słyszałam „zawsze wybielaj i lśnij", ale musiałbyś tego mieć z 3 miliony litrów. MJ: W porządku, ale po pierwsze, jest taka sytuacja. Mam chorobę skóry, która niszczy pigmentację skóry. To jest coś na co nie mogę poradzić. (jest bliski łez), OK.? Ale kiedy ludzie wymyślają historie, że nie chcę być tym kim jestem, boli mnie to. O: Więc to jest….. MJ: To jest dla mnie problem, którego nie potrafię kontrolować …….ale co z milionami ludzi, którzy siedzą na słońcu, by stać się ciemniejszymi, by stać się kimś innym niż są. Nikt na ten temat nic nie mówi. O: Więc kiedy to się zaczęło? Kiedy Ty… kiedy kolor Twojej skóry zaczął się zmieniać? MJ: Ojej, ja nie….. coś po „ Thrillerze”, w okolicach wydania „ Off The Wall”, albo „Thrillera’, jakoś w tamtym czasie. O: Ale co myślałeś? MJ: To jest w mojej rodzinie, mój ojciec powiedział, że to jest po stronie jego rodziny. Nie potrafię nad tym zapanować, nie rozumiem tego. To mnie bardzo zasmuca. Nie chce wnikać w historie choroby, ponieważ to jest sprawa osobista, ale taka właśnie jest sytuacja. O: Tak więc OK., chce, żeby to było jasne, nie bierzesz nic, by zmienić kolor Twojej skóry? MJ: Boże, nie, my postaraliśmy się to jakoś skontrolować, używając makijażu, by jakoś wyrównać poziom pigmentu, bo inaczej robią mi się plamy na skórze. Muszę wyrównywać kolor mojej skóry. Ale wiesz, co jest zabawne, dlaczego to jest takie ważne? Jestem wielkiej wielbicielem sztuki. Uwielbiam Michała Anioła, jeśli miałbym szansę porozmawiać z nim, albo poczytać o nim chciałbym się dowiedzieć się co go zainspirowało, by stać się tym kim był, poznać anatomie jego rzemiosła, nie to z kim się wybrał na randkę zeszłego wieczoru …..co zlego z….. to znaczy oto co jest dla mnie ważne. O: Ile miałeś operacji plastycznych? MJ: Bardzo, bardzo niewiele. To znaczy można policzyć na dwóch palcach. Powiedzmy to, że jeśli chciałabyś wiedzieć o tych rzeczach, ci wszyscy wścibscy ludzie na świecie, przeczytajcie moją książkę „ Moonwalk”, to jest w mojej książce. Wiesz, postawmy sprawę w ten sposób, jeśli wszyscy ludzie z Hollywood, którzy mieli operacje plastyczne, jeśli wyjechaliby na wakacje, nie byłoby ani jednej osoby w mieście. O: Mhm (śmieje się), myślę, że możesz mieć rację.. MJ: Myślę, że mam rację. Byłoby pusto. O: Czy zacząłeś sobie robić operacje plastyczne ponieważ nie podobałeś się sobie, gdy byłeś nastolatkiem? MJ: Nie, właściwie, nie. Były tylko dwie rzeczy (pokazuje na palcach). Naprawdę, przeczytaj w książce, to nic takiego. O: Nie chcesz mi powiedzieć co to było? Oczywiste jest, że zrobiłeś sobie nos. MJ: Tak, ale również zrobiło go sobie mnóstwo ludzi, których znam. O: Tak więc kiedy słyszysz te wszystkie rzeczy o sobie i, że było ich więcej…. MJ: Nigdy nie robiłem sobie kości policzkowych, nigdy nie robiłem sobie oczu, nigdy nie robilem sobie ust i tego wszystkiego, oni po prostu przesadzają…

Gość J_Lo
zawsze wiedziałam ze dziecinstwo a raczej jego brak wpłynęło na to że Michaela był Piotrusiem Panem, kocham go za wrażliwośc i dobroć

Gość J_Lo
słodziutki Michael :)

Gość kalinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Michael na zawsze w moim sercu!!!!!!!!

Gość ddk