Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

jak malowac oczy? pomocy

Polecane posty

za kazdym razem jak pomaluje sie kredką za jakies 20 minut jestem cala rzmazana nie wiem juz co robic moze ma zlą kredkę albo ja jakos to źle robie... jestem blondynką wiec jakiej kredki powinnam uzyc zeby podkreslić ładnie moje oczy

a jakiej firmy najlepiej ja uzywam z astora. no doaslownie zaraz jestem rozmazana:/ co robic z tym;/

Gość ech ja uzywam
Loreal i tez sie rozmauje. trzeba zuywac twardej zamist miekkiej ale ja nie lubi troche dodatkowo przykrywam ja cieniem wiecy jest w miare

poszukaj filmikow w google - sa dokladne instrukcje z pokazowka jak malowac oczy a o wiele trwalsze sa linery

a linery nie rozmazują sie szybko?? a wogole to ile taki eliner kosztuje//

a moze ta twardakredka by byla najlepszym rozwiazaniem.. w sumie eyelinera nigdy nie uzywalam wie cnie wiem co lepsze

Gość To nie
cena decyduje o jakości kredki. Efekt po linerze jest jednak inny, choć tez fajny. Ja polecem kredki właśnie z essence (tylko w Naturach)-są 2 rodzaje: automatyczne Longlasting i zwykłe w ołówku, Są śmiesznie tanie (ok.4 zł), więc wiele nie stracisz. Te automatyczne są właśnie trwalsze. Z tych ołówkowych mam 2, ale jasne perłowe odcienie, więc trudno mi stwierdzić jak z rozmazywaniem. Tak czy siak te wysuwane kredki biją wiele innych z bardziej renomowanych marek. Też kiedyś miałam Astora, Maybelline, rozmaźdygały się po piętnastu minutach. Max Factor z kolei była dobra, ale nie mogłam jej zatemperować, tak była wewnątrz miękka, że się jakoś tak pokruszyła, ale mógł to być pechowy egzemplarz. Mogę też polecić kredki firmy Szafir, choć cieżko je dostać, jak nie wie się gdzie. Ja je spotkałam przypadkiem w małej osiedlowej drogerii, kupilam jedna za 8 zł, bo miała niespotykany odcień granatu, a ekspedientka zachwalała (no ale z tym to różnie bywa, same wiecie:P), wypróbowaąłm i szybko dokupiłam kilka innych kolorów, bo mają szeroki wybór odcieni a kredki są niesamowicie trwałe a przy tym łatwe w użyciu i zapewniają głęboki kolor, dają radę cały dzien, a i impreze przetrzymuja.