Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczka w kropeczki blue

Cos mi sie stalo z muza w kompie - pomocy

Polecane posty

Jak wlaczam utwor,to nie otwiera sie przez winamp, ale nie wiem przez co,bo nic sie nie pokazuje. Niby widnieje znaczek winamp,we wlasciwosciach jest ustawione,ze ma sie otwierac przez winamp a jednak slysze dzwiek,ale nie wiem przez co jest odtwarzany...jak to zmienic z powrotem by otwieralo sie tak jak do tej pory,bo np.jak chce utwor zatrzymac,to nie mam nawet w co kliknac,bo nie widze przez co to gra....nie potrafie tego zrobic, help me please :(

no specjalisci na pomoc

tez tak mam nie wiem skad to ja po prostu wlaczam menadzera zaddan CTRL+alt+delete procesy szukam winamp.exe zakanczam proces i poem jak juz wybieram piosenenke to otwiera sie juz przez winampa ;)

ja też tak kiedyś miałam, musisz sobie w ustawieniach winampa posprawdzać. Mi to brat naprawił., więc za bardzoCi nie pomogę, albo prawym klikaj i w innym programie otwieraj.

A nie macie przypadkiem zminimalizowanego Winampa na pasku przy godzinie ?

Gość ot i napisałem
jeżeli masz gg nie w najnowszej wersji, wraz z samym gg włącza się mały programik do obsługi openfm i to on może przejmować odtwarzanie muzyki

dzieki za wypowiedzi, tyle, ze ja kombinuje i kombinuje i nic :(

ot i napisalem - masz racje, mam gg nieco starsze a do tego otwiera sie wraz z nim na dole program do odtwarzania muzy, ale wylaczenie radiowej.....no naprawde nie wiem co to moze byc ;( samo od siebie tak sie zrobilo echhh

Gość dfewrwe
też tak mam :O ja jestem ciemna jeśli o komputery chodzi, ale zauważyłam u siebie, że to ma związek właśnie z gg. bo jak gra muzyka to mogę sobie przez gg regulować głośność i zatrzymać (tymi ikonkami od ggradio)

dferwe bingo! wlasnie sprobowalam sciszyc i okazalo sie,ze sie scisza aaaaaa to tego sprawka....hmmm chyba sie tego pozbede jakos, bo mi to nie odpowiada ...dzieki kochani za wypowiedzi :)

Gość dfewrwe
aha no i jak wyłączysz gg, to wtedy normalnie się przez winampa odtwarza :) cieszę się, że mogłam pomóc ;)

dferwe jestes genialna :) wlasnie tak zrobilam,ze wylaczylam gg i odtwarza sie tak jak piszesz, juz przez winampa echh a ja sie tyle meczylam,glowkowalam....juz wiem w czym rzecz, dziekuje i dobranoc :)

Gość dfewrwe
ja mam tak samo już od dłuższego czasu dobranoc

Gość ot i napisałem
Biedroneczko - najlepiej zainstaluj nowe gg, tam program do obsługi openfm można wyłączać lub włączać samemu i wtedy takie kombinowanie jak wyłączanie gg żeby muzyki posłuchać odpada